Moda

Srpski dizajneri na nedelji mode u Njujorku

Srpski dizajneri na nedelji mode u Njujorku
Podeli dalje

Globalni trendovi upravo postaju bolji jer srpski dizajneri na nedleji mode u Njujorku predstavljaju svoje modele, rame uz rame sa najpoznatijim imenima iz sveta mode.

Zahvaljujući  ugovoru koji je potpisala Nacionalna Komora za Modu Srbije sa platformom Art Hear Fashion – USA,  od ove godine, dizajneri Serbia Fashion Weeka imaće priliku da predstave svoje kolekcije na najprestižnijim Nedeljama mode u Americi – Njujorku, Los Anđelesu, Majamiju i Vašingtonu.  Od 11. do 15. septembra, na New York Fashion Weeku priliku da njihove kreacije vidi svetska modna elita imaće Vasilije Kovačev, Bata Spasojević i Vesna Milošević iz Srbije, kao dva kreatora iz Crne Gore: Sanja Bobar i Ibrahim Vukelj.

Rame uz rame sa najvećim svetskim imenima mode kao što su Herve Leger, Calvin Klein, Sherri Hill, Tommy Hilfiger, Vera Wang  i drugi, Sanja Bobar i Ibrahim Vukelj imaće reviju 12. septembra, dok će Vasilije Kovačev, Bata Spasojević i Vesna Milošević predstaviti svoje kolekcije na zatvaranju NYFW, 14. septembra.

U čast učešća naših kreatora na New York Fashion Weeku, Konzulat Republike Srbije u Njujorku, organizovaće i ovoga puta svečani prijem i izložbu 13. septembra, na kojem će biti predstavljeni radovi Bate Spasojevića, Vasilija Kovačeva i Vesne Milošević.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook