Moda

Počela prijava za učešće na Serbia Fashion Weeku

Počela prijava za učešće na Serbia Fashion Weeku
Podeli dalje

Prijava  za učešće na Serbia Fashion Weeku, koji će biti održan od 07. do 13. novembra 2016. godine u Master centru Novosadskog sajma, zvanično je počela!

Dizajnerima Serbia Fashion Weeka pruža se jedinstvena prilika da prikažu svoje kolekcije na modnim pistama celog sveta! SFW omogućio je brojnim domaćim dizajnerima da ostvare svoje snove i učestvuju na najprestižnijim Nedeljama mode! Posredstvom SFWa, naši dizajneri su se predstavili u Njujorku, Parizu, St. Peterburgu, Atini, kao i u Kini, Holandiji Belorusiji, Rumuniji i mnogim drugim Nedeljama mode.

Tokom novembarskog izdanja Serbia Fashion Weeka,  očekuje se oko 30.000 posetilaca, preko 50 dizajnera iz Srbije, regiona i sveta, dolazak novinara iz regiona, kao i najprestižnijih medija kao što su Vogue, Harper’s Bazar i mnogi drugi.

počela-prijava-za-učešće-na-serbia-fashion-weeku-v

Budite deo jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji i najvećeg modnog dešavanja u Jugoistočnoj Evropi. Neka vaš rad zablista punim sjajem na pistama Serbia Fashion Weeka. Više detalja i prijavu možete poslati na mail serbiafw.designers@gmail.com

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook