Moda

VMA 2016 moda sa crvenog tepiha

VMA 2016 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Noć za nama obeležila je VMA 2016 moda i nagrade koje su ponele neke od najpoznatijih muzičkih zvezda današnjice.

Njujork je ponovo noćas bio u epicentru dešavanja jer su pločnicima Madison Square Gardena defilovale najpoznatije zvezde muzičke scene danas. I kakve su to samo zvezde bile! Od perja, preko čipke pa sve do trakica i šljokica, moda koja je obeležila noćašnju dodelu VMA nagrada je sve samo ne obična. I neočekivana. No, krenimo redom.

Pobednica po broju osvojenih nagrada definitivno je neprikosnovena Beyonce koja je na dodelu došla sa ćerkom Ivy, odevenom u skupocenu high couture haljinu. Calvin Harris takođe može da se pohvali uspešnom sezonom, jer je dobio nagrade za How Deep Is Your Love i This Is What You Came For – kao da nismo očekivale, obe pesme su hit leta 🙂 Listu svih dobitnika po kategorijama potražite ovde.

vma-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v3
A moda?

Ne znamo u kom stadijumu razvoja čovečanstva je postalo uobičajeno i očekivano da javne ličnosti (naročito ženski deo populacije) izgleda kao da je izašao iz filmova koje snima porno industrija, tek, pevačice i starlete kao da su se utrkivale koja će više i pre izgledati kao zvezda kakvog akcionog filma. Izrezi, šlicevi, til, odsustvo veša, mokre kose i vlažno telo… VMA 2016 moda je sve samo ne ono što bismo očekivali..

vma-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v1

Sa druge strane, odsustvo bilo kakvog stila i trunke šminke, takođe ne smatramo revolucionarnim, oslobađajućim niti feminističkim potezom. Ne zamerite, nema te ideologije, stava, cilja koji bi trebalo ženu da motiviše da izgleda i bude neuredna – zbog sebe, ne zbog sveta. Spalite nas na lomači, ali nova i „prepobraćena“ Alicia Keys? Pitaje nas za koji mesec.

vma-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v
Ako ništa drugo, sad imate oho ho inspiracije za odabir maske za predstojeću Noć veštica 🙂

Pobednica večeri u svakom smislu, za nas, odnela je Rihanna: od izgleda, preko izbora toalete, ponašanja na sceni i izvođenja numere – zvezda neprolaznog sjaja i izvođač koji ne prestaje da nas iznenađuje.

Izgled svih zvezda i zvezdica, tradicionalno, potražite na našoj Facebook stranici gde možete diskutovati sa nama ko vam se najviše, a ko najmanje dopao 🙂

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook