Moda

Šta svaka žena treba da ima u svom ormaru

Šta svaka žena treba da ima u svom ormaru
Podeli dalje

Šta je to što svaka žena treba da ima u svom ormaru i bez čega ženski stil nije potpun?

 

Bez obzira na sezonu i trenutne modne trendove, postoje određene stvari koje svaka žena treba da poseduje, kako bi uvek i u svakom trenutku izgledala i osećala se vamp. Uz njih, i naizgled obična tunika izgledaće poput najboljih haljina sa modnih pista.

Ravne cipele. Baletanke su savršen izbor za svaku priliku i situaciju i vrlo lako se uklapaju u različite modne stilove. Jednobojne ili sa printom, zgodne su od proleća pa do kasne jeseni.

Perle. Šta god obukle, niska perli uz dodatak bisernih minđuša, načiniće da svaka toaleta odiše elegancijom i otmenošću. Jednostavnu džins kombinaciju, višestruko ćete ulepšati ovim dodatkom.

Metalni sat.  Visokog kvaliteta, od zlata ili nerđajućeg čelika – metalan sat trajaće vam večno i odlično će isticati garderobu na vama.

Večernja torbica. Obavezan dodatak svake večernje toalete, neophodan za sve ono što vam, tom prilikom, treba. makar samo i za mobilni telefon ili šminku.

Visoke potpetice. Okrugle, četvrtaste ili špicaste, visoke potpetice vas čine sigurnijom na poslu i seksipilnijom uveče – obavezno imajte bar jedan par u crnoj boji.

Torba srednje veličine. Dobra, kvalitetna kožna torba je ono što vam treba za svakodnevne aktivnosti. Poslovne potrepštine, šminka, rezervne čarape…, sve što jednoj ženi može zatrebati, naći će se u jednoj ovakvoj torbi.

Kaiš. Neizostavan detalj svakoj garderobi – pomoću njega, u trenu postajete od neuredne do uglađene dame. Preporučljivo je imati ih tanke, srednje i široke – za različite prilike.

Naočare za sunce. U trenutcima kad ne stignete da se našminkate ili želite nešto da sakrijete, ovaj detalj je od savršene pomoći. Osim toga, odličan je modni dodatak – setite se Odri Hepbern ili Džeki Kenedi.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook