Parfemi

Boss Nuit Pour Femme by Hugo Boss

Boss Nuit Pour Femme by Hugo Boss
Podeli dalje

Boss Nuit Pour Femme by Hugo BossHugo Boss je nedavno predstavio najnoviji od svojih ženskih parfema, Boss Nuite Pour Femme. Parfem je inspirisan večnom crnom haljinom, a cast da bude promo lice pripala je glumici Gwyneth Paltrow.

Hugo Boss je nedavno predstavio najnoviji od svojih ženskih parfema, Boss Nuite Pour Femme. Parfem je inspirisan večnom crnom haljinom, a cast da bude promo lice pripala je glumici Gwyneth Paltrow.
 
U pitanju je osvežavajući cvetni parfem koji u sebi sadrži aldehide (vrsta alkohola), note breskve, jasmine, ljubičice, belog cveća i sandalovine. Kako iz ove poznate kuće navode, sam nastanak parfema inspirisan je malom crnom haljinom, njenom bezvremenom elegancijom i činjenici da ženi daje samopouzdanje.
I sama bočica je urađena u minimalističkom i jednostavnom stilu, odražavajući celu ideju oko crne haljine, pa je tako parfem spakovan u pravougaonu staklenu bocu bez ikakvih naglašenih detalja.

Parfem je „upakovan“ u bočice od po 30, 50 i 75ml, a upotpunjuju ga losion za telo i gel za tuširanje od po 200ml. U prodaji bi trebalo da se nađe najkasnije do početka septembra.

 

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook