Parfemi

Coco Noir by Chanel

Coco Noir by Chanel
Podeli dalje

coco noir by chanelZa svega koji dan, tačnije 17. avgusta, u slobodnoj prodaji širom sveta naći će se najnoviji parfem poznate modne kuće Chanel, pod imenom Coco Noir.

Za svega koji dan, tačnije 17. avgusta, u slobodnoj prodaji širom sveta naći će se najnoviji parfem poznate modne kuće Chanel, pod imenom Coco Noir.
 
Nazvan parfemom za ženu 2012. godine, Coco Noir predstavlja pravu voćno-cvetnu zavodničku notu za nadolazeću jesen. Kreiran od strane glavnog Chanel majstora parfema, gospodina Jacquesa Polgea, ovaj parfem predstavlja i povratak orijentalnih parfema u ovu modnu imperiju. Mirisna kombinacija, u prvi mah grejpa i bergamota; zatim ruže, jasmina i indonežanskog pačulija; kao i sandalovine, belog mošusa, vanile i brazilskog tonka pasulja, čini ovaj parfem otelotvorenjem neodoljivih orijentalnih noći, kao i nenametljivo seksipilnim i upešatljivim parfemom.
Iako u sebi sadrži snažne mirisne note, parfem sam po sebi nije napadan i težak; u pitanju je dobro izbalansiran odnos ovih nota, kako bi se stvorio moderan i intiman, nalik na svilu nežan parfem. Spakovan u jednostavnu crnu bočicu, Coco Noir miriše onako kako mala crna haljina izgleda – seksi i odmerena, za svaku dnevnu ili večernju varijantu. Za modernu i samosvesnu ženu, sofisticiranu, zavodljivu i krajnje ženstvenu.
Kao što je ranije pomenuto, parfem će se u prodaji naći već 17. avgusta po ceni od 92 eura za pakovanje od 50ml i 132 eura za pakovanje od 100ml.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook