Parfemi

Encounter by Calvin Klein

Encounter by Calvin Klein
Podeli dalje

encounter by calvin kleinEncouter je najnoviji muški parfem iz modne kuće Calvin Klein, jedinstven po tome što će ga – vrlo verovatno – žene kupovati više od muškaraca, kojima je i namenjen. Zašto?

Encouter je najnoviji muški parfem iz modne kuće Calvin Klein, jedinstven po tome što će ga – vrlo verovatno – žene kupovati više od muškaraca, kojima je i namenjen. Zašto?

U večitoj borbi za što bolju poziciju i prodaju u surovom modno-kozmetičkom svetu, Calvin Klein se dosetio da za zaštitno lice svog najnovijeg parfema uzme, ni manje ni više, nego najseksi vampira ikad (vrlo subjektivno autorkino mišljenje) Aleksandra Skarsgarda! I ne samo to! Čitava koncepcija reklamiranja parfema umnogome je povezana sa popularnom serijom True Blood i Ericom Northmanom: sve je snimljeno u gotovo crno-beloj tehnici, a sam Aleksandar izgleda kao da je sad sišao sa snimanja serije, jednako neodoljiv i privlačan. Kampanju prati i serija GIF-ova, koje možete preuzeti odavde.

Encounter je muževan, intrigantan i zavodljiv muški parfem, tako da je izbor Aleksandra/Erica bio sasvim logičan izbor za zaštitno lice. Rekla bih, otišli su i korak dalje jer, ovo je parfem koji će se sigurno kupovati u litrama širom sveta – horde muškaraca mirisaće isto, jer žene vole True Blood i žele Erica Northmana.  Sam reklamni spot jekratka ali tenzijom nabijena priča o seksualnom naboju i požudi između muškarca i žene. Mhm.

Parfem će biti pušten u prodaju u septembru u pakovanjima od po 30ml, 50ml i 100ml.  U pitanju je kombinacija mandarine, ruma i kardamona; egipatskog jasmina, konjaka i pačulija; kao i mirisne note kedra i mošusa. Znači, izrazito drvenasti miris u kombinaciji sa zavodljivim i svežim notama, koje će svaku ženu ostaviti bez daha.

Ja znam šta ću svom dragom kupiti za Novu godinu, a vi?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment