Parfemi

Rebelle by Rihanna

Rebelle by Rihanna
Podeli dalje

rebelle by rihannaLjubitelji Rihanninog lika i dela sigurno će uživati i u njenom parfemu koji je lansirala početkom proleća, a pod vrlo (za nju) prigodnim i karakterističnim nazivom „Rebelle“.

Ljubitelji Rihanninog lika i dela sigurno će uživati i u njenom parfemu koji je lansirala početkom proleća, a pod vrlo (za nju) prigodnim i karakterističnim nazivom „Rebelle“.

Kako je sama na predstavljanju ovog parfema izjavila, „novi parfem sugeriše preuzimanje kontrole ali na damski način. U sklopu parfema su ženstvene i romantične note, ali i doza prkosnog kvaliteta“. U pitanju je voćno cvetna kombinacija mirisa koja podseća na toplinu Karipskog sunca, dozivajući Rihannine korene iz toplog Barbadosa u kombinaciji sa svakodnevnim gradskim životom. Mešavina jagode, šljive, đumbira, vanila orhideje, kakaoa, mošusa, pačulija, zrna kafe čine ovaj parfem upečatljivim i vrlo brzo prepoznatljivim.

Rebelle dolazi u providno zlatnoj bočici sa šarama i crvenim poklopcem i u pakovanjima od po 30, 50 i 100ml, kao i u vidu losiona za telo od 200ml. Ono što je zanimljivo jeste da je Rebelle najprodavaniji parfem u Velikoj Britaniji, pretekavši parfeme Britney Spears, Beyonce, Victorie Beckham i drugih.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook