Parfemi

White Tea Elizabeth Arden – pronađi svoj momenat

White Tea Elizabeth Arden – pronađi svoj momenat
Podeli dalje

Osunčana koža, dobra knjiga, prvi gutljaj čaja… sva jednostavna zadovoljstva, intimno prepoznatljiva. Elizabeth Arden predstavlja White Tea, čist i izuzetno jednostavan novi miris koji vas poziva da uživate u trenutku i izgubite se u prijatnim uspomenama.

Govoreći o inspiraciji i ideji za stvaranje novog parfema iz Elizabeth Arden palete, Rodrigo Flores-Roux, Guillaume Flavigny & Caroline Sabas su rekli sledeće:

“U kreaciji ovog parfema, želeli smo da uhvatimo osvežavajući trenutak i blaženu utehu koju imate pri prvom gutljaju čaja. Para belog čaja i akord breze, razvijaju se u slatki miris belog irisa, pre nego što se završe sa toplim drvenastim mirisom madrasa.“

Stručno izrađen kao eho savršene jednostavnosti, parfem White Tea sadrži iskričavu italijansku mandarinu upotpunjenu senzualnim notama akorda morske trave. Njegova blažena srednja nota od ekstrakta belog čaja, turske ruže Absolute i paprati iz Paragvaja prenosi vas  do mesta luksuznog zadovoljstva, dok dugotrajna nota drveta Madrasa i semena Ambrete uvodi vas u harmonično finale. Udahnite. Izdahnite.

White Tea je miris koji asocira na čistotu, jednostavnost i prefinjenost, koji nas svojom kombinacijom mirisnih nota prosto vodi u neke mirnije uljuljkanije, spokojnije momente. Za ženu koja u svakom momentu želi da pronađe trenutak samo za sebe.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook