Parfemi

Zorannah parfem – miris koji se čekao!

Zorannah parfem – miris koji se čekao!
Podeli dalje

Nazvan po njoj samoj, Zorannah parfem je miris koji se samo čekao – ako pitate njene mnogobrojne fanove širom sveta!

Tajming koji nije mogao biti bolji – Zorannah parfem predstavljen je danas u hotelu Falkensteiner, na VIP skupu koji je naša najpoznatija fashion blogerka priredila za odabrane, među kojima su bile i Vanja Milićević, Jelena Karakaš, Ana Janković i druge.


I, dok za sada još uvek ne znamo sve detalje o mirisnim notama i ceni ovog parfema prvenca, ono što možemo reći da je brendiran u prepoznatljivom Zorannah maniru i da je u pitanju bočica od 50ml.

Fotografije parfema i deo atmosfere deo su Insta priča Vanje, Jelene i Ane. U narednim danima, objavićemo i više detalja o parfemu, kad Zorannah odluči da i sama podeli vest o tome.


Zorannah parfem je odličan dodatak modnoj kolekciji koju je popularna blogerka pre par dana i zvanično pustila u prodaju, šerujući vest o tome na svom Insta storiju.

EDIT:

Kako saznajemo, Zorannah parfem će mirisati na vanilu (Vanilla Sky, anyone?), a sve koje budu želele da se počaste ovim specifičnim paarfemom, moći će da ga kupe u Lilly drogerijama po ceni od 1500 i 2000 dinara, u zavisnosti od pakovanja.

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook