Šminka

Brzi trik za punije usne

Brzi trik za punije usne
Podeli dalje

I vi možete imati punije usne, bez da stavljate filere ili ih vakuumom izvlačite i naduvavate. Sve što vam teba jeste naš savet i malo šminke 🙂

Ne kaže se džabe da šminka čini čuda, pa tako i ovoga puta može pomoći da imate punije usne i izgledate (skoro) kao Gigi Hadid. Šalu na stranu, u pitanju je stari dobro oprobani trik koji znaju svi scenski šminkeri i oni koji se bave profesionalnim šminkanjem – delotvorna tehnika kojom može ovladati i apsolutni početnik u šminkanju!

Samo 5 koraka za punije usne

Za ovaj postupak, trebaće vam dobro naoštrena olovka za usne, tamniji ruž za usne, svetliji sjaj za usne i četkica.

1. Uzmite olovku za usne tamnije nijanse i krenite da iscrtavate sredinu gornje usne malo IZNAD prirodne ivice. Počnite od centra i krenite ka uglovima usana ali ne iscrtavajte do samog kraja –  zaustavite se tik nakon završetka nosa sa obe strane. Isto uraditi i sa donjom usnom.


2. Nastavite sa iscrtavanjem tako što ćete uglove usana iscrtati tik sa UNUTRAŠNJE strane prirodne ivice; u suprotnom, možete dobiti zamazan i klovnast izgled – a to ne želimo 🙂

3. Uzmite ruž tamnije boje i, koristeći četkicu, nanosite ga od uglova usana ka sredini, ostavljajući je praznu.

4. Sada uzmite svetliji sjaj za usne, njime ispunite sredinu usana i, koristeći četkicu ili vrhove prstiju, izblendajte prelaz između ruža i samog sjaja.


5. Za sam kraj, pređite još jednom usne dobro naoštrenom olovkom, kako biste osigurale jasan i neumazan izgled usana, a ujedno i učvrstile postojanost ruža i sjaja.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook