Šminka

Nova MAC kolekcija by Caitlyn Jenner

Nova MAC kolekcija by Caitlyn Jenner
Podeli dalje

Nova MAC kolekcija Caitlyn Jenner pojavila se u prodaji širom sveta, pa tako i kod nas. Pod sloganom „Za sve uzraste, sve rase i sve polove“ zaštitno lice joj je Caitlyn Jenner, kao osoba koja je neustrašivo celom svetu prikazala svoju tranziciju, a prema rečima čelnih ljudi kompanije.


U kolekciji se nalaze nove nijanse karmina, puderi, senke, lažne trepavice i još toga, a što od petka možete videti i u MAC radnji u šoping centru Ušće. Boje i nijanse podsećaju na stari holivudski glamur, a neki od naziva samih proizvoda su „Tolerancija„, „Autentičnost„, „Saosećanje„, „Ljubaznost„.

Razumejući potrebu same Caitlyn da, u svakom smislu i pogledu, bude (samoizabrani) glasogovornik i promo lice transrodne populacije, i dalje ne vidim kakve sve to veze ima sa kozmetičkim proizvodima koji služe za ulepšavanje. Politika i neki lični interesi, ipak, ne bi trebalo da se mešaju i sa šminkom, zar ne? 🙂

nova-mac-kolekcija-caitlyn-jenner-v
U svakom slučaju, kolekciju već možete kupiti i kod nas, mada zaista ne vidim ko bi poželeo da kupi proizvode sa željom da izgleda poput Caitlyn, ne zbog toga šta predstavlja (a i to je diskutabilno), već zbog toga kako sama izgleda (neiskreno, dvolično..). I, pe nego me osudite i etiketirate, o samoj Caitlyn i opravdanoj sumnji u iskrenost njene tranzicije, već sam pisala ovde.

Save

Save

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment