Svakodnevna nega

Cudotvorna kozmetika od meteorita

Cudotvorna kozmetika od meteorita
Podeli dalje

cudotvorna kozmetika od meteoritaNajnovije iz kozmetološke industrije je „Celestial Secret“ serum za uspešnu borbu protiv bora, koji u sebi sadrži prašinu meteorita! U čemu je tajna ove vasionske kozmetike?

 

Najnovije iz kozmetološke industrije je „Celestial Secret“ serum za uspešnu borbu protiv bora, koji u sebi sadrži prašinu meteorita! U čemu je tajna ove vasionske kozmetike?

celestial secret serum

Meteoriti vekovima fasciniraju naučnike i istraživače širom sveta. Ovoga puta, na red je došla i kozmetološka industrija koja je otkrila da prašina meteorita u sebi sadrži jako mnogo kalcijuma, gvožđa i magnezijuma koji blagotvorno deluju na kožu. Španska kuća Anesi Beaute je ovo iskoristila i u svoj čudotvorni serum je umešala i vasionsku prašinu meteorita, u kombinaciji sa ekstraktima hematita, rodokrosita, smitsonita i olivina, a sve radi potpunijeg anti-age efekta.

Meteoritski prah sakupljaju nomadska plemena duboko u Sahari, a potom ih dopremaju u Španiju na dalju obradu i procesuiranje, pre mešanja sa ostalim sastojcima za dobijanje seruma. Zbog svega ovoga, ali i (navodno) čudotvorno dobrih efekata, „Celestial Secret“ serum (50ml) košta čak 240 funti, ali vašoj koži daje provereno mladalački izgled, hidrira je i usporava znakove starenja.

Celestial Secret” dolazi u paketu sa profesionalnim spa tretmanom, za antistres masažu i podmlađivanje kože tela.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook