Svakodnevna nega

EOS balzami štetni za kožu?

EOS balzami štetni za kožu?
Podeli dalje

EOS balzami štetni za kožu – tako bar trde podnosioci tužbe protiv ovog poznatog brenda. Evo i detalja.

 

Prema pisanju magazina Time i kako stoje navodi u grupnoj tužbi, EOS balzami za usne su štetni za kožu jer su kod stotine njihovih korisnika izazvali brojne alergijske reakcije, osipe, plikove, pa i ranice i to svega nekoliko sati nakon nanošenja!

 

EOS balzami poznati i po tome da ih reklamiraju neke od najpoznatijih svetskih zvezda, poput Kim Kardashian i Britney Spears, oglasili su se izjavom u kojoj su, između ostalog, rekli i da smatraju da su optužbe neosnovane jer su njihovi proizvodi napravljeni prema najsavremenijim standardima i podvrgnuti najstrožim kontrolama kvaliteta i da je  zdravlje njihovih korisnika top prioritet koji nikako ne zanemaruju.

 

U međuvremenu, ova optužba je iznela brojne oprečne komentare na internetu i društvenim mrežama. Fanovi širom sveta ne prezaju da koriste neprimeren rečnik u osudi tužilaca, nazivajući ih oportunistima i ljudima koji su sebi namerno naneli štetu kako bi izvukli novac od poznatog brenda.

Bilo kako bilo, tužba sa 7 tačaka optužbe je podneta i u narednim danima će se znati više detalja o eventualnom pokretanju sudskog protesta.

Kakva su vaša iskustva sa EOS balzamima, da li ste ih koristili i jeste li zadovoljni njima?

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook