Svakodnevna nega

Nega ožiljaka i iritirane kože izložene sunčevim zracima

Nega ožiljaka i iritirane kože izložene sunčevim zracima
Podeli dalje

Pravilna nega ožiljaka i iritirane kože izložene sunčevim zracima naročito je važna u ovim nastupajućim letnjim mesecima. Srećom, na tržištu postoje kvalitetni proizvodi koji nam u tome mogu pomoći.

Kod svake rane i oštećenja na koži, ožiljak bi trebalo da bude zaštićen od sunca tokom celog perioda njegove evolucije, zato je potrebna nega koja povoljno deluje na proces zarastanja kože, a istovremeno pruža vrlo visoku zaštitu od sunca. CICAPLAST Baume B5 SPF 50 optimalno je rešenje za nadraženu ili ispucalu kožu upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom, SPF 50.

Danas se nedovoljno razmišlja o negativnom i potencijalno nepovratnom štetnom uticaju koje dnevno UV zračenje može imati na kožu koja je u procesu zarastanja. Izlaganje rana i ožiljaka suncu može izazvati nepovratne posledice, jer oštećena koža izložena suncu ima tendenciju da potamni i da zadrži pigmentaciju koja može trajati zauvek. Osim štetnog uticaja UV zraka na rane, iritacije i ogrebotine, potrebno je uzeti u obzir i tetoviranu kožu koja takođe predstavlja iritaciju na koži. Zbog peckanja i crvenila koji se javljaju nakon tetoviranja, potrebno je istovremeno smiriti nadraženu kožu i zaštiti tetovažu od štetnih UV zraka kako bi se sprečila pojava smeđih i crvenih pigmentacijskih fleka. Ove godine, La Roche-Posay predstavlja novu negu koja istovremeno obnavlja i deluje umirujuće, ujedno i štiti od sunca, Cicaplast Baume B5 SPF 50.

nega-ožiljaka-i-iritirane-kože-izložene-sunčevim-zracima-v
2 u 1 OBNOVA I  ZAŠTITA OD SUNCA
CICAPLAST BAUME B5 SPF 50 je umirujući balzam koji pruža višestruko delovanje: trenutno umiruje kožu, povoljno deluje na proces zarastanja i štiti od UVA i UVB zraka i time pomaže u  sprečavanju  pojava pigmentacijskih fleka. CICAPLAST Baume B5 SPF 50 optimalno je rešenje za nadraženu ili ispucalu kožu upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom, SPF 50. Tekstura je bogata, nemasna i nelepljiva, pa je oštećeni deo kože trenutno umiren uz vraćeni osećaj prijatnosti. Sadrži izvorsku termalnu vodu La Roche-Posay bogatu selenom koja pruža umirujuća i antioksidativna svojstva.

RUTINA NEGE IRITIRANE I OSLABLJENE KOŽE KOJA JE IZLOŽENA UV ZRACIMA

CICAPLAST LAVANT B5
Cicaplast Lavant B5 je penušavi gel za čišćenje veoma osetljive, suve ili nadražene kože. Pomaže u obnovi oštećene kože i primeren je za kožu beba, dece i odraslih.

TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY
Zahvaljujući jedinstvenim umirujućim i antioksidacijskim svojstvima termalna voda La Roche-Posay pravi je izbor za osetljivu kožu.  Jedinstvena svojstva termalne vode značajna su pri negovanju vrlo osetljive i nadražene kože (nakon depilacije, brijanja, estetskih zahvata, izloženosti suncu, zbog vremenskih promena itd.).

nega-ožiljaka-i-iritirane-kože-izložene-sunčevim-zracima-v1

CICAPLAST BAUME B5 SPF 50
Cicaplast Baume B5 SPF 50 je umirujući balzam koji pomaže u procesu obnove iritirane i oslabljene kože i pomaže kod sprečavanja pojave pigmentacijskih tragova zahvaljujući visokoj UV zaštiti SPF 50. Idealan je za površinske ogrebotine, ožiljke, iritacije i tetovaže.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment