Svakodnevna nega

Znate li šta je PMS paket?

Znate li šta je PMS paket?
Podeli dalje

Šta je PMS paket, čemu služi i zašto, o, zašto ga još nema kod nas..?
 

Čudi da se kod nas još niko nije setio da osmisli i pusti u prodaju PMS paket – tako korisnu prvu pomoć u onim danima koja može doprineti da od razjarene lavice postanemo umiljato mače 🙂

Šalu na stranu, ovo uopšte nije tako loša niti seksistička ideja; u moru raznoraznih poklon kutija, PMS paket definitivno može biti korisna i ljupka  stvar koju svaka devojka i žena može da dobije.

znate-li-šta-je-pms-paket-v

A funkcioniše po vrlo jednostavnom principu – kao i svaka druga gift box usluga koja već postoji kod nas – mesečnom prijavom na sajtu, nakon čega nam redovno pristiže paket pun pažljivo odabranih potrepština da udovolji svakoj našoj potrebi u tim osetljivim danima.

Amerikanci su to lepo osmislili: u ponudi imaju dve vrste paketa – Casual i Premium, a razlika je u količini proizvoda koji se nalaze unutar njih. Od slatkiša, preko grickalica, plišanih igračaka, motivacionih poruka, nakita i make up proizvoda, PMS paket je osmišljen tako da i ti osetljivi periodi tokom meseca, prođu što bezbrižnije – bez obzira da li smo u vezi ili ne. A najbolje od svega, celu ideju je osmislio jedan tinejdžer, napravivši trenutni hit!

znate-li-šta-je-pms-paket-v1

Sve mi znamo kakve umemo da budemo tih 3-5 dana u mesecu, zar nije sjajna ideja da baš tada redovno dobijamo kutiju punu iznenađenja i svakojakih poslastica koje će nam itekako prijati?

Dok neko ne pozajmi ideju i ne pozabavi se time na lokalnom nivou, srećnice iz Amerike uživaju u ovakvim PMS paketima:

 


Podeli dalje
Tagovi

Facebook