Svakodnevna nega

Estee Lauder anti-aging krema za Evropljanke

Estee Lauder anti-aging krema za Evropljanke
Podeli dalje

estee lauderEstee Lauder, poznata kozmetička kuća, od februara izbacuje na tržište anti-age kremu napravljenu specijalno za žene iz Evrope koje su, kako se navodi, manje opsednute večnom mladošću od Amerikanki.

Estee Lauder, poznata kozmetička kuća, od februara izbacuje na tržište anti-age kremu napravljenu specijalno za žene iz Evrope koje su, kako se navodi, manje opsednute večnom mladošću od Amerikanki.
 
Po izjavi Jane Hertzmark Hudis, globalnog brand predsednika ove kozmetičke kuće,  svaki aspekt ove kreme: tekstura, miris, ime, reklama – sve je bilo bazirano na istraživanju sprovedenom kod evropskih žena. Estee Lauder kuća je proučavala potrebe, sklonosti i želje žena iz Evrope, kako bi pronašla najbolji mogući recept za kremu koja, na najbolji mogući način, hrani i neguje njihovu kožu.

Kako su evropske žene manje opsednute lepotom i borama od amerikanki i starenje smatraju prirodnim životnim procesom, one teže kremama koje nude kompletno rešenje u svoj svojoj jednostavnosti. Zato je proizvedena Revitalizing Supreme anti-aging creme koja prija koži i odgađa prve znake starenja na koži. Krema sadrži i antistres i antiflamatorna dejstva, a bogata je i antioksidansima i sastojcima za detoksikaciju kože.

Preporučene cene iznosiće 56 evra za 30ml i 86 evra za 50ml.


Podeli dalje

Facebook