Svakodnevna nega

Najbolja reklama za uloške ikad!

Najbolja reklama za uloške ikad!
Podeli dalje

Verovali ili ne, ovo je najbolja reklama za uloške ikad i odličan način da sve devojčice ovu tranziciju prihvate na što bezbolniji način 🙂

 

HelloFlo je e-commerce kompanija koja se bavi prodajom uložaka i tampona za devojčice, devojke i žene svih uzrasta, ali na takav način da sve neophodni proizvodi stižu na kućnu adresu pred sam mesečni ciklus. Bilo da imate ćerku koja još nije dobila svoju prvu menstruaciju ili ste žena koja u svom svakodnevnom brzom tempu života zaboravi na kupovinu uložaka, HelloFlo ih redovno mesečno šalje na vašu adresu i štedi vam vreme i brigu oko nabavke.

najbolja_reklama_za_uloške_ikad_v

Više se o firmi možete informisati na sajtu HelloFlo, a sada predstavljamo reklamu koju smatramo za najbolju reklamu za uloške ikad, pogledajte i zašto:

Ništa manje uspešna i sjajna je i njihova prethodna reklama „The Camp Gyno“ koja je u svega 4 dana prikazivanja imala više od 4 miliona YT pregleda!

HelloFlo servis funkcioniše tako što vam se mesečno na kućnu (ili neku drugu) adresu šalje kutija (bez ikakvih naznaka o čemu je reč) sa svim neophodnim potrepštinama (pa i ponekom slatkom utehom) tokom menstrualnog ciklusa, a u pitanju su proizvodi kompanije Procter & Gamble.

Nažalost, servis je dostupan samo za američko tržište, zato eto ideje za neke lokalne preduzetnike – da li biste se pretplatile na ovakav servis, kada bi postojao kod nas?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook