Fitnes

3 vežbe za skidanje sala sa stomaka

3 vežbe za skidanje sala sa stomaka
Podeli dalje

Predstavljamo vežbe za skidanje sala sa stomaka, kao pomoć u rešavanju nagomilanih i nepoželjnih naslaga – isprobajte i javite rezultate!

Znate one faze kada nemate šta da obučete jer vam ništa ne prikriva dovoljno onaj dosadni „šlauf“ u predelu stomaka ili kada ste umorne od višesatnog uvlačenja stomaka (ma koliko mali bio)? Rešenje je da se bacite na posao i krenete sa izvođenjem sledeće 3 vežbe za skidanje sala upravo sa ovog dela tela!

#1. Bočno savijanje

Stanite uspravno i sa nogama razmaknutim u ravvni sa kukovima, ruke položite pored tela. Naizmenično spuštajte desnu i levu ruku ka stopalima iste noge, dok vam je druga ruka položena na struk ili iza glave. Vežbu ponoviti 100 puta.

#2. Uvrtanje u stojećem stavu.

Popularna „twist“ vežba, koju izvodite tako što položite ruke iza glave, blago savijenih laktova i kolena, donji deo tela držite fiksiran dok gornji rotirate naizmenično u levu i u desnu stranu. Vežbu ponoviti 100 puta.

3_vežbe_za_skidanje_sala_sa_stomaka_v1

#3. Zgrčke trbušnjaci

Ako vas buni naziv, u pitanju je Jack Knives vežba koju izvodite tako što legnete na pod ili klupu sa položenim nogama i rukama ispruženim iznad glave, dok su vam prsti usmereni ka plafonu. Istvremeno, podižete ruke ka nogama izdižući (koliko možete) i ramena, dok noge u ispravljenom položaju podižete formirajući ugao od 45 stepeni, zaustavljajući ih u predelu pupka. Zadržite se malo i vratite u početni položaj. Vežbu ponoviti 40 puta.

Malo slobodnog vremena za svega vežbe koje donose prave rezultate- javite nam utiske!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook