Fitnes

Indo Board vežbanje

Indo Board vežbanje
Podeli dalje

Indo Board je specijalizovana sportska daska za balansiranje i izvođenje vežbi, koja vam pomaže kako u održavanju vitke figure, tako i za rekreaciju, u otklanjanju stresa, ličnom razvoju i još mnogo toga. Kako funkcioniše vežbanje na Indo Board dasci?

Za početak, dok ne naviknete da balansirate  i ne steknete rutinu, najbolje je vežbati uz zid ako ste sami, ili pridržavajući se za ruke, ako imate partnera. Za dobar balans, uvek savijte noge u kolenima, kako biste predupredili eventualne padove. Pored toga, neophodno je da imate zaštitnu opremu (u početku) u vidu kacige i štitnika za laktove, šake i kolena, kao i da je prostor oko vas čist i slobodan. Indo Board je kao da surfujete na suvom, a jednom kad ovladate ovom veštinom, vežbanje je lako, zabavno i zarazno!

indo_board_vežbanje_v

Uz pomoć Indo Board daske, možete raditi čitave serije vežbi: od početnih kotrljajućih koje razbuđuju mišiće u čitavom organizmu, preko čučnjeva, sklekova, dizanja tegova i još mnogo, mnogo toga. Vežbanje sa Indo Boardom naročito dobro deluje na stomačne i mišiće nogu, a mogu ga praktikovati i deca i odrasli, amateri i profesionalni sportisti.

Više o vežbama saznajte na oficijelnom sajtu, kao i na You Tube kanalu, odakle smo preuzeli ovaj video:

Indo Board možete i sami napraviti, prateći uputstva sa ovog sajta.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook