Fitnes

Fitnes uz malo dete

Fitnes uz malo dete
Podeli dalje

fitnes uz malo deteSamim tim što ste mama malog deteta, ne znači da sad imate izgovor da se opustite i ne vežbate. Predstavljamo vam nekoliko načina za fitnes uz malo dete.

 

Samim tim što ste mama malog deteta, ne znači da sad imate izgovor da se opustite i ne vežbate. Predstavljamo vam nekoliko načina za fitnes uz malo dete.

#1 Brze i kratke vežbe
kolica za trčanjeNeminovno je da, dolaskom bebe, imate manje vremena za sebe i neke svoje lične aktivnosti. Ipak, i u prezauzetom danu, možete pronaći 10-15 minuta za brze i kratke, a jednako efikasne vežbe. Njih možete izvoditi dok dete spava, kada je u šetnji sa tatom ili i kada je budno a mirno. Pronađite video vežbe sa 10minutnim rutinama, ili pogledajte ove koje smo pripremili za vas na našem YouTube kanalu: Brzi fitnes

#2 Napravite zabavu
Kada su deca malo starija – godinu do dve, možete i njih uključiti u vaš fitnes plan, tako što ćete napraviti žurku! Snimite kompilaciju brzih pesama uz koje volite da vežbate i pustite ih dok radite, a klincima recite da je to vreme za zabavu i da igraju sa vama. Dok vi budete vežbali, ona će se zabaviti gledajući vas i pokušavati da vas prate, ili izvoditi neke njima znane pokrete. U svakom slučaju, lepo i višestruko korisno.

#3 Kolica za trčanje
Možda niste profesionalni trkač, ali to ne znači da ne možete da probate. Investirajte u bebi kolica za trčanje i iskoristite svakodnevne šetnje za 10-15 minuta trčanja, što će vam obezbediti dobre kardio vežbe, a dete će se zabaviti u novoj brzoj avanturi.

Iskoristite na najbolji način svako malo slobodnog vremena koje imate. Dovoljno je da ugrabite 10 – 15 minuta tri puta nedeljno za vežbe koje će vam pomoći da imate liniju kakvu želite i dobro se osećate, a u isto vreme i dobro se zabavite sa decom. Sve je samo stvar organizacije i planiranja.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook