Ishrana i dijete

Catwoman dijeta Anne Hathaway

Catwoman dijeta Anne Hathaway
Podeli dalje

Znate li šta je Catwoman dijeta i kako funkcioniše? U pitanju je samo režim ishrane koji je od Anne Hathaway napravio savršenu ženu mačku, pa može i vas 🙂

 

Poznata glumica i vegetarijanka Anne Hathaway je ulozi Žene mačke vrlo ozbiljno pristupila, podvrgnuvši se posebnom režimu ishrane i vežbanju. Za svoje izvajano telo, zahvalnost duguje antiinflamatornoj dijeti.
Ova dijeta uključuje namirnice poput žitarice (za kontrolu šećera u krvi), orašasto voće, avokado, semenke susama, tamnu čokoladu (za usporavanje proizvodnje određenih hemikalija u telu), crveno i narandžasto povrće, tamno lisnato zeleno povrće i slično. Antiinflamatornu dijetu – tačnije, način ishrane izumeo je Dr Weil i u pitanju je takav način ishrane koji obezbeđuje dovoljnu količinu energije i vitamina, a sve zarad prevencije raznih bolesti koje se pojavljuju usled brojnih upala unutar našeg organizma. S tim u vezi, Dr Weil je napravio i piramidu ishrane, koej se svi koji ovu dijetu koriste, trebaju pridržavati:

Neki uopšteni saveti za antiinflamatornu dijetu jesu da: imate raznovrsnu ishranu, uključite što više sveže hrane i ribe, smanjite unos prerađene i brze hrane i jedete dosta voća i povrća. Više detalja o načinu ishrane i samoj dijeti, potražite kod Dr Weila na sajtu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook