Ishrana i dijete Računari i multimedija

Zdravlje na meniju – online vodič za pametno mršavljenje

Zdravlje na meniju – online vodič za pametno mršavljenje
Podeli dalje

Bogatiji smo za još jedan portal: Zdravlje na meniju, online vodič za usvajanje i održavanje željenih promena po pitanju telesne težine i vitalnosti.

 

Ovaj nedavno pokrenuti program je psihološki internet vodič za mršavljenje koji je besplatno dostupan svim zainteresovanim osobama na području Vojvodine, a osmislio ga je Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Portal Zdravlje na meniju namenjen je podršci tokom mršavljenja i predstavlja prvi program takve vrste dostupan na našim prostorima.  Sadržaji programa su kreirani na osnovu savremenih naučnih saznanja o tome kako ljudi menjaju svoje ponašanje i kako time doprinose kvalitetu svog života. Brojne informacije, saveti, primeri i preporuke, kao i posebno osmišljene vežbe, omogućiće vam da na interaktivan i zanimljiv način saznate kako da uspešno sprovedete i održite željenu promenu po pitanju telesne težine i vitalnosti. Detaljne informacije o samom programu, kao i načinu njegovog korišćenja pronaći ćete na sajtu.

zdravlje_na_meniju_v
Ideja i čitav program nastali su u sklopu naučnog istraživanja koje se bavi navikama u ishrani i fizičkoj aktivnosti kod stanovništva Vojvodine, a sprovodi ga tim istraživača sa Odseka pod koordinacijom prof. dr Vesne Gavrilov-Jerković. Finansijsku podršku projektu pružio je Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj, koji je ovaj projekat prepoznao kao jedno od istraživanja sa posebnim značajem za održivi razvoj AP Vojvodine.

Ukoliko želite da se uključite u istraživanje i time ostvarite besplatan pristup programu Zdravlje na meniju, možete da se registrujete preko stranice, nakon čega ćete dobiti dalje potrebne informacije o korišćenju programa.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook