Lice i telo

Blistavo sjajan ten poput Charlize Theron

Blistavo sjajan ten poput Charlize Theron
Podeli dalje

Pročitajte šta vam je potrebno da biste postigli blistavo sjajan ten poput Charlize Theron na dodeli Oskara.


Tajna blistavo sjajnog tena Charlize Theron na dodeli Oskara leži u ženi koja je guru za negu lica; u pitanju je celebrity estetičarka Joanna Vargas. Joannine usluge koštaju od 250$ do 400$ za sat vremena, u zavisnosti od vrste tretmana i činjenice da li ih sprovode njeni zaposleni ili ona sama.

Tretman koji je radila za Charlize Theron sastojao se od dijamantskog pilinga, za nežno ljušćenje i uklanjanje svih nečistoća sa lica. Nakon toga, rađena joj je specijalna #Trostruka kruna“ masaža lica, za koju se tvrdi da potpuno preoblikuje lice! Ova masaža koja je Joannin zaštitni znak ubrzava proizvodnju kolagena i elastina, što kožu lica čini tnutno podmlađenom, vitalnom i blistavo sjajnom. Pored toga što vam osveži i poboljša izgled lica, ova specijalna masaža je svojevrstan trening za lice, otklanja nadutost i čini kožu zategnutu, elastičnu i čvrstu, a po završetku tretmana imate osećaj kao da vam je lice izvajano!

blistavo_sjajan_ten_poput_charlize_theron_v

Sad znate – sve što vam treba za blistavo sjajan ten poput Charlize Theron jesu dijamanti i zlatne ruke celebrity estetičarke Joanne Vargas! 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook