Zdravlje žene

Acibadem Hospitals Group – najsavremenije lečenje u inostranstvu

Acibadem Hospitals Group – najsavremenije lečenje u inostranstvu
Podeli dalje

Na svega sat i po od Beograda, nalazi se Acibadem Hospitals Group, lanac bolnica koje nude najsavremenije lečenje u inostranstvu.

 

Acibadem Hospitals Group je najpoznatiji i najpriznatiji privatni zdravstveni centar koji u svom zdravstvenom sistemu obuhvata 17 opštih bolnica koje nude kompletnu uslugu, kao i 13 ambulanti, sa timom koji broji preko 12.000 stručnjaka iz svih oblasti medicine, zaštite i ostalog osoblja. Postoje od 1991. godine i do sada su svoje usluge razvili širom sveta.

U okviru svoje mreže zdravstvenih usluga, Acibadem Hospitals Group pruža zdravstvene usluge i tretmane u svim medicinskim oblastima, kao što su:

opšta hirurgija
centar za negu, lečenje i hirurgiju srca
grudi dijagnoza i hirurgija
transplatacija jetre
transplatacija bubrega
onkološki centar
lečenje bolesti mozga i nervnog sistema
oftamološki centar
stomatološka oralna hirurgija
estetska i rekonstruktivna hirurgija
centar za transplataciju kose
urologija
reproduktivna medicina i neplodnost
centar za sistematski pregled
centar za gojaznost

acibadem_hospitals_group_v

Pored toga, poznati su po korišćenju najsavremenije tehnologije i uređaja za snimanje, hirurgiju i nastavak lečenja, od kojih su neke od poznatijih:

gama nož (koristi se za lečenje raka mozga bez otvorene operacije, na bezbolan način i bez krvi)
sajber nož (radiološki aparat koji se koristi za lečenje tumora ili lezija u celom telu i smanjuje rizik od komplikacija i dugotrajnih oporavaka u odnosu na tradicionalnu hirurgiju)
flash CT (uređaj za radiološko snimanje koji emituje najmanju dozu zračenja i koristi se za skeniranje srca i pluća, kao i ostalih delova tela)
digitalni mamograf sa tomosintezom (uređaj koji obavlja detaljan pregled grudi uz minimalne doze zračenja i proizvodi slike u dve i tri dimenzije)


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook