Zdravlje žene

Utisci iz bolnice Acibadem: sistematičan sistematski

Utisci iz bolnice Acibadem: sistematičan sistematski
Podeli dalje

Kakvi su utisci iz bolnice Acibadem i šta je sve tamo rađeno, govori nam Irina Ivić, voditeljka Jutarnjeg programa i Kulturnog dnevnika nacionalne televizije.

 

„Kada dobijete priliku da obavite detaljan zdravstveni sistematski pregled, taj poziv ne možete da odbijete. Kada vas pozovu na takav pregled u Istanbul, u uglednu kliniku Ačibadem, kofer se sam spakuje.

U jednom danu, za samo nekoliko sati, moj organizam „pretpeo“ je jedno vađenje krvi, nekoliko specijalističkih pregleda i razgovor sa doktorom koji me toliko pažljivo slušao, da je meni samoj bilo blesavo da mu se požalim na sve moje sumnje jer bi u karton mogao da unese da sam ozbiljno bolesna ili ozbiljan hipohondar (ipak sam mu skrenula pažnju da me bolucka ligament srednjeg zgloba desnog kažiprsta).

utisci_iz_bolnice_acibadem_v

Nekoliko sati koje smo proveli u dijagnostičkom centru više su delovali kao dnevni odmor u luksuznom hotelu nego čekanje ispred različitih ordinacija. Ljubaznost i stručnost lekara i zaposlenih, ipak je zasenila činjenica da, zahvaljujući savremenoj opremi, pregledi ne traju duže od par minuta a rezultati su detaljni kao da je zasedao konzilijum doktora.

utisci_iz_bolnice_acibadem_v1

Nakon svega, nutricionista nam je spremio obrok, lagan jer nismo jele 12 sati, a dovoljno hranljiv da nadoknadimo izgubljeno. Doručkovale smo sa pogledom na jezero u „bašti“ kompleksa iz kojeg smo izašle srećne jer nas je doktor obavestio da smo sve zdrave i negovane kao bebe. #AcibademRS


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook