Astrološko ćoše

Horoskop za april Lav – Škorpija

Horoskop za april Lav – Škorpija
Podeli dalje

horoskop za april lav skorpijaŠta će se dešavati u aprilu i čemu sve mogu da se nadaju Lavovi, Device, Vage i Škorpije, za vas i nas je otkrio astrolog Zlatko Zlatković.

Šta će se dešavati u aprilu i čemu sve mogu da se nadaju Lavovi, Device, Vage i Škorpije, za vas i nas je otkrio astrolog Zlatko Zlatković.

LAV
Dakle, ovom lepom vatrenom znaku za uskršnje praznike želim sve najbolje, puno sreće, puno ljubavi i dobro zdravlje. A evo šta kažu zvezde i planete za Lavove. Tokom narednom perioda situacije je malo bolja nego u prethodnom periodu, jer ste se valjda odmorili u predhodnom periodu i čini mi se prikupili novu snagu. Ova snaga vam je preko potrebna da ovaj period, period vatrenih znakova prođete i da na neki način ostvarite uspehe baš tamo i gde ste naumili. Na primer na poslovnom planu ukoliko ste Lav sa vodenim podznakom Lav-Rak, Lav-Škorpija ili Lav-Ribe tokom narednog meseca možete očekivati izuzetno velike uspehe i  to u periodu od 07. aprila do 20. aprila . Postići ćete uspeh baš tamo gde se najmanje nadate a od 21. aprila do 30. aprila su mirni poslovni dani, gde ćete obavljati dužnosti koje su pred vama. Finansijska situacija biće popravljena dobitkom oko 08. aprila a zatim ponovo 27. aprila a ako ste nezaposleni u prvoj nedelji aprila sigurno dobijate posao. Ako ste Lav sa vatrenim podznakom, Lav-Ovan, Lav-Lav ili Lav-Strelac u narednom mesecu samo 07. april biti loš dan tada ne treba da idete na putovanja niti da pokušavate da menjate nešto na poslovnom planu jer vam to neće poći za rukom. Ovi ostali dani dakle čitav skoro mesec je izuzetno miran i dobar a i na polju finansija slede iznenađenja.Oko 09.  iznenadni dobitak a 28. aprila možete očekivati dobitak redovne prirode. Ako ste nezaposleni sredinom meseca ćete razgovarati u vezi novog posla. Ako ste Lav sa vazdušnim podznakom, Lav-Blizanci, Lav-Vaga ili Lav-Vodolija u toku narednog perioda možete očekivati mirne i stabilne nedelje bez nekih poremećaja. Ipak vi puno toga želite ali nemate sa kim niti sa čim da ostvarite pa bi bilo dobro da ne brzate već da na neki način ipak sačekate neki bolji period. Finansije će biti popravljenje dobitkom od 01. do 05. aprila a i ako ste nezaposleni u narednim danima mogu računati na dobre vesti u vezi novog posla. Ako ste Lav sa zemljanim podznakom, Lav-Bik, Lav-Devica ili Lav-Jarac vodite računa o izjavama koje dajete jer vaša brzopletost ili nervoza može skupo da vas košta u periodu od 04. do 09. aprila. Vodite računa da se ne zakačite sa pretpostavljenim ili šefovima što kod vas ispada kao redovan slučaj. Zato budite opreznii sad ovog puta morate da “podvijete rep”. Finansijska situacija će biti popravljena dobitkom oko 31.  aprila a oni koji su nezaposleni u periodu od 07. do 17. aprila će dobiti dobre informacije u vezi novog posla. Na ljubavnom planu Lavovi koji su u vezi ili u braku ispred sebe imaju mesec rasprave. 11.,12.,23.,27.  biće dani kada ćete raspravljati sa partnerom o načinu daljeg ostvarenja vaše veze. Nemojte da donosite nagle i brzoplete odluke već budite kompromisni. Ukoliko ste usamljeni ovaj mesec ne donosi novu šansu za ljubav. Na zdravstvenom planu situacija je dobra, smirena i bez nekih većih poremećaja.

DEVICA
Svima koji su rođeni pod uticajem ovog sazvežđa za naredne praznike želim sve najbolje, puno sreće, puno uspeha, puno ljubavi i dobro zdravlje. Želim da vam se ovaj period koji je ispred vas zaista u potpunosti ostvari jer je ovo naravno povoljan period i period u kome možete da ostvarite velike uspehe na svim mogućim poljima. Mnoge Device će imati prilike da razgovaraju u vezi nekog nasledstva gde će imati dobre vesti i dobru akciju čak i duga putovanja su vam u potpunosti otvorena i tu dobijate takođe veliku podršku planeta. Na poslovnom planu ukoliko ste Devica sa vodenim podznakom Devica-Rak, Devica-Škorpija ili Devica-Ribe ređaćete sve same uspehe i sada već velikim koracima krećete ka velikoj stabilnosti što ste oduvek želeli. Finansijska situacije će biti izuzetno povoljna jer veći novac stoji sredinom meseca. Ako ste nezaposleni u narednom periodu ćete imati nekoliko šansi za novi posao. Ako ste Devica sa vatrenim podznakom, Devica-Ovan, Devica-Lav ili Devica-Strelacu u periodu punog meseca,od 02. do 07. aprila možete imati konflikte sa pretpostavljenima. Da biste to izbegli morate da budete mirni i dobro skoncentrisani. Uradite poslove koje se traže od vas i nemojte da predlažete ništa novo. Finansijska situacija će biti popravljena u drugoj nedelji aprila, a ukoliko ste nezaposleni krajem aprila sledi novi posao. Ako ste Devica sa vazdušnim podznakom, Devica-Blizanci, Devica-Vaga ili Devica-Vodolija u narednom mesecu će vaše ideje biti izuzetno blistave i dobre. Ostvarićete uspehe uz pomoć nekih prećica ili vaše praktičnosti tako da ćete zaista steći dobru stabilnost. Finansijska situacija će biti popravljena u danima od 09. do 22. aprila a ukoliko ste nezaposleni u prvim danima aprila dobijate novi posao. Ako ste Devica sa zemljanim podznakom, Devica-Bik, Devica-Devica ili Devica-Jarac u toku narednog meseca vodite računa o vašoj negativnoj energiji koju ćete uneti u vašu poslovnu okolinu. To će biti samo u periodu od 10.  do 15. aprila a ovaj drugi deo meseca je fenomenalan i tada ćete ostvariti puno uspeha. Po pitanju posla oni koji su nezaposleni u periodu od 08. do 18. aprila dobijaju šansu za novi posao a vaše finansije biće popravljene dobitkom iz prošlosti oko 15. aprila a zatim redovni dobitak u zadnjim danima meseca. Ako ste u ljubavnoj vezi ili u braku u toku narednog meseca na ovom polju možete imati i uspeha. U prvim danima aprila dobijate dobre predloge od strane partnera a oko 10. aprila čak i poklone. Prema tome naredni mesec je veoma dobar a ukoliko ste usamljeni možete očekivati ulazak u novu ljubavnu vezu i to sa osobom rođenom u zemljanom znaku i to Bik, Devica ili Jarac. Na zdravstvenom planu Device će imati problema sa stomakom sredinom aprila a krajem meseca manju prehladu.

VAGA
Svim Vagama uz pomoć retrogradnog Saturna, želim sve najbolje, puno sreće, puno ljubavi i veselje povodom narednih praznika. U svakom slučaju naredni mesec će biti mesec, pun dobrih uspeha i lepih rezultata na poslovnom planu. Ukoliko ste rodjeni kao Vaga sa vodenim podznakom, Vaga-Rak, Vaga-Škorpija ili Vaga-Ribe možete očekivati uspešne dane od 04. do 12. aprila. Ovo su dani kada možete obaviti neke transakcije koje su za vas bitne i kada možete ostvariti dobre rezultate. Po pitanju finansija takože u vidu dobrih finansijskih razlika. Ukoliko ste tražili kredit narednog meseca, dobićete dobre informacije u vezi toga i tako polako izaći iz krize u kojoj ste bili neko kraće vreme. Ako ste nezaposleni sredinom meseca dobijate šanse za novi posao. Ako ste Vaga sa vatrenim podznakom Vaga-Ovan, Vaga-Lav ili Vaga-Strelac vi ćete sređivati administrativnu situaciju početkom meseca a imaćete uspeha preko suda ili zvaničnih institucija. Poslovna situacija je stabilna i mirna a po pitanju finansija u periodu od 12. do 22. aprila dobijate dobre vesti u vezi novog novca. Ako ste nezaposleni krajem meseca dobijate novi posao. Ukoliko ste Vaga sa vazdušnim podznakom, Vaga-Blizanci, Vaga-Vaga ili Vaga-Vodolija narednog meseca možete očekivati mir i stabilnost. U trećoj nedelji aprila biće vam čak predloženi neki novi poslovi ali za svaki slučaj ja bih vam savetovao da ne prihvatate to zdravo za gotovo već da proverite o čemu se radi pa onda da donesete odluku. Vaše finansije su opterećene izdacima a u periodu od 17.  do 27. aprila vam stiže svež novac. Ako ste nezaposleni u prvoj polovini aprila ćete sigurno početi na novom random mestu. Ako ste Vaga u zemljanom podznaku Vaga-Bik, Vaga-Devica ili Vaga-Jarac u narednom mesecu ćete imati puno uspeha . U prvim danima aprila će vam biti predloženi neki novi projekti ili poslovi koje treba da prihvatite jer se radi o dugotrajnoj stabilnosti. Finansijska situacija će biti popravljena redovnim dobitkom krajem meseca a ako ste nezaposleni krajem meseca dobijate šansu za nove poslove. Na ljubavnom planu Vage koje su u vezi ili u braku mogu da očekuju izuzetno povoljnu sitruaciju. Smatram da ćete tokom narednog meseca  i to ,već oko 08. aprila, pa zatim oko 19.aprila imati otvorene razgovore u vezi vaše veze i da ćete uspeti da popravite situaciju. Ljubav koju očekujete dolazi u vidu lepih poklona i veliku pažnju koju ste dugo čekali. Ako ste usamljeni krajem aprila možete ući u novu ljubavnu vezu koja može biti ostvarena sa osobom  rođenom u znaku vazduha, Blizanci, Vaga ili Vodolija. Tokom narednog meseca na zdravstvenom planu nema nikakvih poremećaja.

ŠKORPIJA
Svim Škorpijama u narednom periodu želim sve najbolje povodom praznika, dakle srećan dolazeći Uskrs, dobro zdravlje, puno ljubavi, puno sreće u toku narednog perioda. A evo kako govore zvezde Škorpijama u narednom periodu.. Tokom narednog perioda Škorpija sa vodenim podznakom, dupla Škorpija, Škorpija-Rak ili Škorpija-Ribe u drugoj nedelji aprila mogu očekivati izuzetno povoljne poslovne prilike. Ukoliko želite ili ste se pripremili za određeni napredak ili promenu to možete učiniti sredinom meseca. Kraj aprila je miran i dobar tako da nema nekih novih teških poremećaja. Biće vam predloženo kraće poslovno putovanje, na kome, ako odete, možete ostvariti veliki uspeh. Finansijska situacija će biti dobra i stabilna u periodu od 30. marta do 05. aprila a zatim u od 24. do 28. aprila, dobijate novac sa kojim ćete moći da sredite puno problema a oni koji su nezaposleni a imaju vodeni podznak, tokom početka narednog meseca, mogu očekivati novu poslovnu ponudu. Ako ste Škorpija sa vatrenim podznakom, Škorpija-Ovan, Škorpija-Lav ili Škorpija-Strelac možete očekivati miran i stabilan mesec. Na poslovnom planu ćete imati neke dobre predloge od strane poslovne okoline i to u periodu od 11. do 18. aprila što treba da prihvatite jer svaka saradnja za vas može biti dobrodošla. Finansijska situacija će se popraviti dobitkom iz prošlosti oko 08. aprila a redovan dobitak stiže u zadnjim danima aprila, a ako ste nezaposleni u tim danima dobijate ponudu za novi posao. Ako ste Škorpija sa vazdušnim podznakom, Škorpija-Blizanci, Škorpija-Vaga ili Škorpija-Vodolija u narednom periodu možete očekivati veoma velike povoljnosti. U periodu od 09. do 19. aprila biće vam ponuđeni i neki novi poslovi u koje treba da uđete a oko 25. aprila ćete ići na jedan kraći put gde ćete upoznati i nove ljude. Finansijska situacija je opterećena, manji dobitak sledi tek krajem meseca pa se prema tome morate nekako organizovati. Ako ste nezaposleni , od strane prijatelja sledi ponuda za novi posao oko 20. aprila. Ako ste Škorpija sa zemljanim podznakom, Škorpija-Bik, Škorpija-Devica ili Škorpija-Jarac vodite računa o mogućim svađama u trećoj nedelji aprila, situacija se smiruje od 25. aprila, a razgovor sa pretpostavljenim u tim danima može da vam donese puno dobrobiti. Finansijska situacija će biti dobra i stabilna jer u prvoj nedelji aprila stiže novac. A oni koji su nezaposleni mogu računati da će ovog meseca biti aktivni u traženju novog posla, rezultat stiže krajem meseca. Na ljubavnom planu ukoliko ste u vezi ili u braku slede dve manje svađe i to će biti oko 07. aprila a zatim ponovo oko 18. aprila. Te svađe ili prepirke nisu opasne i neće uticati na razvoj vaše veze. Ako ste usamljeni, krajem meseca ćete imati interesantnu ponudu koju nećete odmah ozbiljno prihvatiti. To ponuda stiže od osobe u znaku Blizanci ili Vodolija. Na zdravstvenom planu, Škorpije moraju da se čuvaju manje prehlade koja može da ih zadesi krajem meseca.

 

Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook

@organvlasti
 • Uspori.Odmori.Diši.💛
.
.
.
#malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
 • B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
 • A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
 • Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
 • Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
 • Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
 • Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
 • Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
 • Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊
.
.
.
#letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
Uspori.Odmori.Diši.💛 . . . #malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
3 sedmice ago
View on Instagram |
1/9
B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
B u k v a l n o. . . . #oscars2024 #barbi #vecvidjeno
1 mesec ago
View on Instagram |
2/9
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏 . . . #zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
2 meseca ago
View on Instagram |
3/9
Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
Mood. . . . #ljubavje #mozenamse
3 meseca ago
View on Instagram |
4/9
Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
Šta je smešno? . . . #mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
4 meseca ago
View on Instagram |
5/9
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏 . . . #petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
5 meseci ago
View on Instagram |
6/9
Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
Kristina je istinska #goat Grej anatomije. . . . #mozenamse #ljubavje #mozeiovako
5 meseci ago
View on Instagram |
7/9
Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
Objasnila 💓 . . . #barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
7 meseci ago
View on Instagram |
8/9
Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊 . . . #letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
7 meseci ago
View on Instagram |
9/9
@organvlasti
 • Uspori.Odmori.Diši.💛
.
.
.
#malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
 • B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
 • A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
 • Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
 • Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
 • Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
 • Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
 • Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
 • Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊
.
.
.
#letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
Uspori.Odmori.Diši.💛 . . . #malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
3 sedmice ago
View on Instagram |
1/9
B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
B u k v a l n o. . . . #oscars2024 #barbi #vecvidjeno
1 mesec ago
View on Instagram |
2/9
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏 . . . #zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
2 meseca ago
View on Instagram |
3/9
Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
Mood. . . . #ljubavje #mozenamse
3 meseca ago
View on Instagram |
4/9
Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
Šta je smešno? . . . #mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
4 meseca ago
View on Instagram |
5/9
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏 . . . #petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
5 meseci ago
View on Instagram |
6/9
Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
Kristina je istinska #goat Grej anatomije. . . . #mozenamse #ljubavje #mozeiovako
5 meseci ago
View on Instagram |
7/9
Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
Objasnila 💓 . . . #barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
7 meseci ago
View on Instagram |
8/9
Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊 . . . #letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
7 meseci ago
View on Instagram |
9/9