Astrološko ćoše

Horoskop za april 2012 Strelac – Ribe

Horoskop za april 2012 Strelac – Ribe
Podeli dalje

horoskop za aprilAstrolog Zlatko Zlatković uradio je mesečnu prognozu horoskopa za april 2012. Slede detalji za znakove Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe.

Astrolog Zlatko Zlatković uradio je mesečnu prognozu horoskopa za april 2012. Slede detalji za znakove Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe.
STRELAC
Svim strelčevima želim sve najbolje za predstojeći Uskrs puno sreće, uspeha, ljubavi i dobro zdravlje, naravno, narednog meseca. Za vas je april,mesec u kome možete da preorganizujete svoje poslovne aktivnosti kako biste sebi napravili mir na poslu. U narednom mesecu takođe, Strelčevi će imati dobrih vesti u vezi nekretnina ili nepokretne imovine a krajem druge nedelje ćete jedino biti zabrinuti za zdravlje jednog od roditelja. Neće ,na svu sreću, biti ništa strašno ali po pitanju ostalih situacija, možete se opustiti. Evo na primer na poslovnom planu ako ste Strelac sa vodenim podznakom, Strelac-Rak, Strelac-Škorpija ili Strelac-Ribe u periodu od 22. do 28. aprila, se treba čuvati prevare a od 09. aprila ćete imati dobrih poslovnih poteza, na koje ćete biti naravno ponosni. Treća nedelja aprila je vreme kada ne bi trebalo da počinjete nešto novo zbog loših pozicija Meseca i Venere. U svakom slučaju naredni mesec je tako malo šarenolik a po pitanju finansija ćete već oko 03. aprila imati dobar dobitak. Pokušajte da se dobro organizujete kako ne biste upadali u krize. Ako ste nezaposleni ovaj mesec je dobar za traženje novog posla jer ćete imati dobre vesti . Ako ste Strelac sa vatrenim podznakom, Strelac-Ovan, Strelac-Lav ili Strelac-Strelac u narednoj nedelji,prvoj u aprilu, pazite šta izjavljujete i koje poteze povlačite. Razmislite dobro pre svakog ulaska u neki novi posao posebno ako se radi o periodu oko punog meseca(06.april). Ovi ostali dani su mirni i predstavljaju dane kada ćete raditi normalne poslovne aktivnosti. Na finansijskom planu prisutan je dobitak 03. aprila, a po pitanju onih koji su nezaposleni,u drugoj nedelji će razgovarati u vezi novog posla. Ako ste Strelac sa vazdušnim podznakom, Strelac-Blizanci, Strelac-Vaga ili Strelac-Vodolija u toku narednog meseca morate da pazite i to po pitanju datuma: 12., 17. i 27. april, jer tada ne smete da ulazite u neke nove projekte ili ostvarenje novih ideja. Po pitanju finansija u periodu od 20. do 26. aprila stiže novac a ukoliko ste nezaposleni ovog meseca počinjete da radite. Ako ste Strelac sa zemljanim podznakom, Strelac-Bik, Strelac-Devica ili Strelac-Jarac u toku narednog perioda će biti dosta posla i puno trošenja fizičkih aktivnosti. U drugoj nedelji aprila, bićete malo nervozni jer ćete biti napeti zbog tuđih poslovnih poteza ali u periodu od 10. do 17.aprila, videćete da nervoza nije bila potrebna. Finansijska situacija će biti bolja ,jer oko 08.aprila stiže novac a po pitanju onih koji su nezaposleni od ovog meseca to više neće biti. Na ljubavnom planu ukoliko ste u vezi ili u braku, možete očekivati mirnu i stabilnu situaciju do 21. aprila,a od tada slede prepirke i svađe. Mnogi Strelčevi će jako biti razočarani a ukoliko ste usamljeni ove nedelje neće biti novih šansi za novu vezu. Zdravstvena situacija za Strelčeve od 05.  do 13. aprila loša je po pitanju kičme a u periodu od 20. do 30.aprila, morate voditi računa o krvnom pritisku.

JARAC
Svim Jarčevima želim puno sreće i uspeha za predstojeće Uskršnje praznike i mislim da ćete sada konačno moći da napravite određene preokrete i uz Božiju pomoć da ostvarite velike uspehe. Evo kako izgleda naredni mesec na poslovnom planu. Na poslovnom planu ukoliko ste Jarac sa vodenim podznakom, Jarac-Rak, Jarac-Škorpija ili Jarac-Ribe mogu da kažem da ćete u periodu od 26. marta do 10. aprila ostvariti određene uspehe. Jedino je 06. april, dan kada zbog neke brzopletosti možete napraviti određene greške. Finansijska situacija je opterećena izdacima,a od 09. do 14. aprila možete očekivati i manje dobitke koji će vam pomoći da prebrodite ovaj mesec. Ako ste nezaposleni u ovom mesecu možete računati na dobitak novog posla. Ukoliko ste Jarac sa vatrenim podznakom, Jarac-Ovan, Jarac-Lav ili Jarac-Strelac vodite računa samo na dane : 06.,09.,16.  i 17. april,a to su opasni dani kada ništa ne treba da radite niti da počinjete. U ovim ostalim danima završićete i neke administrativne poslove i rešićete neke obaveze iz prošlosti koje su vam bile teret. Dakle, ovaj mesec je mesec skidanja tereta i siguran sam da ćete malo uživati. Finansijska situacija će biti popravljena dobitkom 03. aprila, zatim ponovo oko 20. aprila, a ako ste nezaposleni,oko 19. aprila, razgovori o novom poslu. Ako ste Jarac sa vazdušnim podznakom, Jarac-Blizanci, Jarac-Vaga ili Jarac-Vodolija u toku narednog perioda vodite računa o vašoj poslovnoj konkurenciji. Pokušajte da koristite vašu urođenu intuiciju i da na neki način vaše neprijatelje podupredite i u periodu od 17. do 25. aprila kada će oni biti baš aktivni prema vama. Budite, dakle oprezni ali vaši poslovi će ići u sasvim normalnom toku. Finansijska situacija će biti dobra a u periodu od 25. do 30.aprila stiže veći dobitak. A po pitanju onih koji su nezaposleni u drugoj nedelji aprila stiže ponuda za novi posao. Ako ste Jarac sa zemljanim podznakom, Jarac-Bik, Jarac-Devica ili Jarac-Jarac za vas je vreme idealno jer ovo je vaših 5 min. i u narednom mesecu sve sami uspesi.  Nema nijedan dan koji predstavlja oprez ili nešto nepovoljno. Dakle, ceo period je dobar, a finansijska situacija takođe još bolja. Već u ponedeljak,26. marta vas čeka novac, a zatim u periodu od 01. do 05. aprila pa onda opet u periodu od 19.  do 26. aprila. Jarčevi koji planiraju transakcije uspešno će ihobaviti u narednom mesecu. Ako ste nezaposleni od ove prve nedelje aprila to sigurno više neće biti. Na ljubavnom planu ukoliko ste u vezi ili u braku, situacija je mirna i stabilna ljubav i pažnja ne izostaju, od strane partnera čak iinteresantan poklon u prvim danima aprila. Ako ste usamljeni,veoma brzo ulazite u novu vezu ito sa osobom u vatrenom znaku Ovan, Lav ili Strelac. Na zdravstvenom planu situacija će biti izuzetno povoljna, nema poremećaja,  jedino krajem meseca,može biti manjih problema sa venama na nogama.

VODOLIJA
Svim Vodolijama želim sve najboje za predstojeće Uskršnje praznike puno sreće, ljubavi, veselja, uspeha i naravno dobro zdravlje. A evo šta kaže prognoza za Vodolije za April 2012. U toku narednog meseca planeta Uran će biti povoljno aspektovan. Uran je inače vladar Vodolija i veoma je značajan kad su u pitanju promene koje želite da napravite. Ovo i jeste na neki način period promena i tu treba imati naravno puno snage. Ali evo na poslovnom planu ukoliko ste Vodolija sa vodenim podznakom, Vodolija-Rak, Vodolija-Škorpija ili Vodolija-Ribe možete očekivati uspeh u prvim danima aprila. To su veoma uspešni dani i bićete zaista srećni zbog obavljenih poslova i potpisanih ugovora. Period od 06.  do 16. aprila, su dani kada morate da budete malo oprezniji i malo više skoncentrisani. Finansijska situacija će biti popravljena dobitkom oko 16. aprila a ako ste nezaposleni krajem meseca dobijate novu poslovnu ponudu. Ako ste Vodolija sa vatrenim podznakom Vodolija-Ovan, Vodolija-Lav ili Vodolija-Strelac u toku narednog perioda ne smete biti previše nervozni, smirujte se i na neki način vodite računa o vašim poslovnim potezima koji nikako nesmeju da budu brzopleti zbog vašeg,ponekad, vatrenog karaktera. U periodu od 20. do 25. aprila stići će i novac a takođe u tom istom periodu oni koji imaju vatreni podznak mogu računati na novi početak. Ako ste Vodolija sa vazdušnim podznakom, Vodolija-Blizanci, Vodolija-Vaga ili Vodolija-Vodolija u toku narednog perioda možete očekivati uspehe, nema nijednog dana koji je loš za vas prema tome naredni mesec je mesec uživanja na poslu. i u finansijama nije ništa lošije,a u periodu od 11. do 19. a zatim ponovo od 26. do 30.aprila, stiže novac u manjim količinama ali dovoljno da pokrijete sve troškove. Ako ste nezaposleni u navedenim periodima dobijate šansu da se oprobate na novom random mestu. Ako ste Vodolija sa zemljanim podznakom Vodolija-Bik, Vodolija-Devica ili Vodolija-Jarac računajte na snagu koju vam daje planeta Jupiter iz znaka Bika što je jako dobro za vas jer ćete u periodu od 12. do 23. aprila ostvariti sve same uspehe jedino je 06. april dan kada ćete biti mrzovoljni i gledati kako da pobegnete sa posla(zbog punog meseca). Finansijska situacija će biti popravljena dobicima i redovnim i iznenadnim(oko 15. aprila) a ukoliko ste nezaposleni ovog meseca sigurno počinjete na novom random mestu. Ukoliko ste u vezi ili u braku možete računati na romantičnu i mirnu situaciju u aprilu. U periodu od 13. do 18. aprila, partner će vam ponuditi neku saradnju, to vam ne bih preporučio ali pokušajte diplomatskim putem to da izbegnete. Ako ste usamljeni u periodu od 18. do 28. aprila sledi preko posla poznanstvo sa osobom u znaku Bika ili Device. Po pitanju zdravlja Vodolije moraju da vode računa o krvnom pritisku početkom meseca i mogućoj manjoj pojavi alergije krajem meseca.

RIBE
Svim ljudima koji su rođeni pod uticajem sazvežđa Ribe za predstojeće Uskršnje praznike i za Uskrs želim sve najbolje, puno sreće, uspeha, ljubavi i naravno dobro zdravlje. A evo kako Ribe mogu da očekuju položaj planeta tokom narednog meseca. Planeta Neptun koja je u veoma dobrom aspektu sa ostalim planetama a trenutno boravi u vašem znaku daje vam otvorena vrata za sređivanje na svim mogućim poljima tako da je april mesec idealan za vas i vi ćete u narednom periodu moći da sredite situaciju i da skinete mnogo tereta. Na poslovnom planu ako ste Riba sa vodenim podznakom, Riba-Rak, Riba-Škorpija ili Riba-Riba možete da računate na pozitivnu poziciju planeta i sada je početak posle Uskrsa(posle 15. aprila) za vas svakako veoma bitan jer vam to donosi novo samopouzdanje. Vi ćete u periodu od 15. do 23. aprila imati veoma dobre poslovne poteze koji će odmah doneti uspehe. A i polje finansija baš u tom periodu će vam se znantno popraviti jer stiže veći novac a ako ste nezaposleni odmah posle Uskrsa stiže novi posao. Ako ste Ribe sa vatrenim podznakom, Ribe-Ovan, Ribe-Lav ili Ribe-Strelac u toku narednih nedelja možete računati na velike uspehe. Vi ćete imati podršku određenih planeta kao što su na primer planeta Pluton iz znaka Jarac i planeta Jupiter iz znaka Bik,a koji će vam u zajedničkim aspektima dati veliki uspeh. Po pitanju finansija sledi dobitak oko 03. aprila a oni koji su nezaposleni krajem nedelje dobiće novu šansu. Ukoliko ste Riba sa vazdušnim podznakom, Riba-Blizanci, Riba-Vaga ili Riba-Vodolija u toku narednog meseca ćete planirati neko putovanje ili kontakte sa inostranstvom što će vam zaista promeniti život. Imaćete prilike da planirate i neke nove poslovne projekte tako da ćete biti prezadovoljni. A i finansije će vam biti znatno popravljene većim dobitkom u periodu posle 20. aprila a ako ste nezaposleni u toku prve nedelje aprila to više nećete biti. Ako ste Ribe sa zemljanim podznakom, Ribe-Bik, Ribe-Devica ili Ribe-Jarac vi ćete morati svoju energiju da konsolidujete da dobro organizujete i da ostvarujete cilj po cilj. Korak po korak je svakako jedan dobar plan tako da ćete u toku druge polovine aprila imati prilike da budete veliki diplomata i da ostvarite velike ciljeve. Finansije će biti popravljene,jačim dobitkom oko 11. aprila a ukoliko ste nezaposleni u periodu od 19.  do 25. aprila dobijate novi posao. Na ljubavnom planu Ribe koji su u vezi ili u braku mogu računati na veliko razumevanje i veliku količinu ljubavi kojim će partner da vas obaspe narednog meseca. Biće to idealan mesec za romantiku i za uživanje. Ako ste usamljeni krajem meseca dobijate šanse da uđete u novu ljubavnu vezu. A vaša zdravstvena situacija može biti popravljena i sada u stalnom napretku jedino u doba punog meseca(oko 06. aprila) vas upozoravam  na manju prehladu.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

@organvlasti
 • Female rage: the musical
🫅
.
.
.
#zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
 • Are you ready for it?Pariz dočekuje Taylor Swift koja, nakon par meseci pauze, nastavlja svoju svetsku turneju 🔥
.
.
.
#erastour #taylorswoft #swifties
 • Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
 • Ide leto, naučite osnove 😂@tavernakyclades 🔥
.
.
.
#leto #grzka #caciki #tzatziki
 • Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
 • Stvarno pitamo za drugarice 😅☕️
.
.
.
#ljubiteljikafe #napravipauzu #kafa
 • Uspori.Odmori.Diši.💛
.
.
.
#malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
 • B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
 • A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
Female rage: the musical
🫅
.
.
.
#zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
Female rage: the musical
🫅
.
.
.
#zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
Female rage: the musical 🫅 . . . #zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
1 dan ago
View on Instagram |
1/9
Are you ready for it?Pariz dočekuje Taylor Swift koja, nakon par meseci pauze, nastavlja svoju svetsku turneju 🔥 . . . #erastour #taylorswoft #swifties
2 sedmice ago
View on Instagram |
2/9
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima! . . . #crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
2 sedmice ago
View on Instagram |
3/9
Ide leto, naučite osnove 😂@tavernakyclades 🔥 . . . #leto #grzka #caciki #tzatziki
4 sedmice ago
View on Instagram |
4/9
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
4 sedmice ago
View on Instagram |
5/9
Stvarno pitamo za drugarice 😅☕️
.
.
.
#ljubiteljikafe #napravipauzu #kafa
Stvarno pitamo za drugarice 😅☕️ . . . #ljubiteljikafe #napravipauzu #kafa
1 mesec ago
View on Instagram |
6/9
Uspori.Odmori.Diši.💛 . . . #malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
4 meseca ago
View on Instagram |
7/9
B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
B u k v a l n o. . . . #oscars2024 #barbi #vecvidjeno
4 meseca ago
View on Instagram |
8/9
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏 . . . #zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
4 meseca ago
View on Instagram |
9/9
@organvlasti
 • Female rage: the musical
🫅
.
.
.
#zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
 • Are you ready for it?Pariz dočekuje Taylor Swift koja, nakon par meseci pauze, nastavlja svoju svetsku turneju 🔥
.
.
.
#erastour #taylorswoft #swifties
 • Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
 • Ide leto, naučite osnove 😂@tavernakyclades 🔥
.
.
.
#leto #grzka #caciki #tzatziki
 • Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
 • Stvarno pitamo za drugarice 😅☕️
.
.
.
#ljubiteljikafe #napravipauzu #kafa
 • Uspori.Odmori.Diši.💛
.
.
.
#malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
 • B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
 • A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
Female rage: the musical
🫅
.
.
.
#zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
Female rage: the musical
🫅
.
.
.
#zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
Female rage: the musical 🫅 . . . #zenskapodrska #mozeiovako #motivacija #znakoviporedputa #samonezno #samosvoja
1 dan ago
View on Instagram |
1/9
Are you ready for it?Pariz dočekuje Taylor Swift koja, nakon par meseci pauze, nastavlja svoju svetsku turneju 🔥 . . . #erastour #taylorswoft #swifties
2 sedmice ago
View on Instagram |
2/9
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima!
.
.
.
#crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
Najbolje obučene na #MetGala 2024.🔥🔥🔥Ko su bili vaši favoriti? Glasajte u storijima! . . . #crvenitepih #moda #metgala2024 #modnitrendovi #kaoizbajke
2 sedmice ago
View on Instagram |
3/9
Ide leto, naučite osnove 😂@tavernakyclades 🔥 . . . #leto #grzka #caciki #tzatziki
4 sedmice ago
View on Instagram |
4/9
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
Ne jedan već DVA albuma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#TSTTPD #može #novialbum
4 sedmice ago
View on Instagram |
5/9
Stvarno pitamo za drugarice 😅☕️
.
.
.
#ljubiteljikafe #napravipauzu #kafa
Stvarno pitamo za drugarice 😅☕️ . . . #ljubiteljikafe #napravipauzu #kafa
1 mesec ago
View on Instagram |
6/9
Uspori.Odmori.Diši.💛 . . . #malestvari #predah #samomezno #zivotinje #preporukadana #diši
4 meseca ago
View on Instagram |
7/9
B u k v a l n o.
.
.
.
#oscars2024 #barbi #vecvidjeno
B u k v a l n o. . . . #oscars2024 #barbi #vecvidjeno
4 meseca ago
View on Instagram |
8/9
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏
.
.
.
#zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
A ako te ni ne prati, a isprati svaki tvoj story?Veza u najavi 😎Dodaj u komentaru svoje story situacije, a mi ćemo ti dati delulu prognozu 😏 . . . #zabavljanje #instadejt #instagrampravila #drustvenemreze #ljubavje #organvlasti #instagrambonton
4 meseca ago
View on Instagram |
9/9