Astrološko ćoše

Horoskop za maj 2012 Ovan – Rak

Horoskop za maj 2012 Ovan – Rak
Podeli dalje

horoskop za maj 2012 ovan rakŠta nam donose zvezde i raspored planeta, kada je u pitanju maj mesec, za vas tumači astrolog Zlatko Zlatković. Slede mesečne prognoze za horoskopske znakove Ovan, Bik, Blizanci i Rak.

Šta nam donose zvezde i raspored planeta, kada je u pitanju maj mesec, za vas tumači astrolog Zlatko Zlatković. Slede mesečne prognoze za horoskopske znakove Ovan, Bik, Blizanci i Rak.

 

Ovan
Situacija iznad vas je za sada dosta poboljšana obzirom da ste do sada bili u nekoliko loših nedelja. Moram reći da vam je sada nastupio period smirenja na svim mogućim poljima. Ukoliko ste Ovan sa vodenim podznakom može se reći da ćete u toku prve nedelje maja meseca imati prilike da budete preokupirani nekim novim poslovima i to u periodu od 10.og do 18.og. Kada kažem vodeni podznak mislim na podznak Ribe, Rak ili Škorpija. Na finansijskom planu u periodu od 04. do 12. i od 23. do 27.og stiže neki sveži novac i to onaj koji ste već dugo očekivali a ukoliko ste nezaposleni u periodu od 08. do 14.og možete računati na veoma povoljne vesti u vezi novog posla. Ako ste Ovan sa vatrenim podznakom (Ovan, Lav ili Strelac) u periodu od 12. do 16.og biće novih predloga vezanih za nove poslove a od 20.og do 27.og dobićete određena priznanja od strane pretpostavljenih što će pomoći vašem samopouzdanju i vašoj energiji. Oko 14.og se spremite za kraći poslovni put. Vaša finansijska situacija za sada je dobra i stabilna a novi dobitak stiže već oko 08. maja. Ukoliko ste nezaposleni u periodu od 10. do 18.og ćete razgovarati sa nekom starijom osobom od vas u vezi novog posla. Ako ste Ovan sa vazdušnim podznakom (Blizanac, Vaga ili Vodolija) u periodu od 11.og do 18.og ćete raditi normalne poslovne obaveze a oko 12.og dobijate novi poslovni predlog. Ukoliko želite da promenite firmu ili radno mesto onda ćete to uspeti u periodu od 08. do 12.og. Ako ste nezaposleni takođe krajem druge nedelje maja slede razgovori u vezi novih radnih mesta a vaša finansijska situacija iz dana u dan biće znatno popravljena. Ako ste Ovan sa zemljanim podznakom (Bik, Devica ili Jarac) u prvom delu maja meseca na poslovnom planu možete računati na mnogo provokacija sa strane nekih osoba iz poslovne okoline. U periodu od 07. do 13.og ćete shvatiti da je ljubomora preovladala, a oko 20.og ćete ostvariti uspeh ili pobedu na poslovnom planu. Vaša finansijska situacija će u periodu od 09. do 11. i od 21. do 25.og biti popravljena većim dobitkom a ukoliko ste nezaposleni u prvoj nedelji maja ćete samo obavljati razgovore u vezi vašeg zaposlenja. Na ljubavnom planu ukoliko ste u vezi ili u braku situacija se smiruje, vi ste osoba koja sada postaje tolerantnija prema partneru nego pre, možda to i nije tako loše obzirom da veza ili brak treba da se očuvaju. U periodu pomračenja(oko 20.og) pazite na manju svađu. Ako ste usamljeni u periodu od 21. do 29.og, upoznaćete interesantnu osobu koja može biti rođena u znaku zemlje, Bik, Devica ili Jarac. Na zdravstvenom planu obrazite pažnju na rad srca i na pritisak a i na moguću pojavu problema zbog sunca.

Bik
Naredni mesec je za Bikove pravo osveženje, obzirom da ćete u prvoj nedelji maja meseca odneti uspehe na svim mogućim poljima. Biće tu i pozitivnih i dobrih vesti u vezi porodice, jedan stariji član će vas iznenaditi dobrim odlukama, čak možda i potezima, a u vezi nekretnina krajem meseca ćete dobiti izuzetno povoljne vesti. Bikovi koji imaju neke sudske sporove ili treba da rešavaju neka administrativna pitanja u toku narednog perioda će to sigurno i uspeti, a na poslovnom planu ukoliko ste Bik sa vodenim podznakom (Rak, Škorpija ili Ribe) u periodu od 08.og do 17.og možete očekivati sve same uspehe. 08.,09.,14.,15.,19. i 26. su najbolji dani za poslove, ovi ostali dani takođe nisu loši ali predstavljaju mirne dane i dane staloženosti. Finansijska situacija će biti popravljena u nekoliko navrata i to u periodu od 07. do 10.og,I od 17. do 23., a ukoliko ste nezaposleni ovaj mesec predstavlja mesec u kome ćete početi da radite neki novi posao. Ako ste Bik sa vatrenim podznakom (Ovan, Lav ili Strelac) u toku narednih deset dana vaša nervoza može napraviti svađu u poslovnoj okolini i to 07. i 08. Ukoliko ste nezaposleni ovaj mesec nije dobar da se traži novi posao, a vaša finansijska situacija biće malo slabija jer vas očekuju veliki troškovi. Manji dobitak sledi tek oko 16og. Ako ste Bik sa vazdušnim podznakom (Blizanac, Vaga ili Vodolija) u narednom mesecu će biti dosta dobrih poslova čak i novih poslovnih predloga od strane vaših prijatelja i to u periodu od 11. do 18. i od 23. do 27. Vaša finansijska situacija biće popravljena oko 23. većim dobitkom. Ako ste nezaposleni ovaj mesec je dobar, morate da tražite posao sada i imaćete dobre rezultate tokom narednog meseca. Ako ste Bik sa zemljanim podznakom (Bik, Devica ili Jarac) u periodu od 10. do 15.og stiže dobra poslovna informacija a krajem meseca možete očekivati i neke nagrade. Vaša poslovna situacija je dosta dobra za naredni mesec, čak i ako ste nezaposleni u narednih deset dana ćete razgovarati u vezi novog posla a finansijska situacija biće popravljena sa dva veća dobitka, jedan oko 11.og i jedan oko 26.og. Na ljubavnom planu ukoliko ste u vezi ili u braku, sredinom meseca dolazi do znatnog pomeranja na bolje, dakle vi ste osoba koja će biti zadovoljna svojom ljubavnom situacijom jer vas partner sada potpuno poštuje i pokazuje pravu ljubav. U periodu druge polovine meseca možete otputovati sa partnerom na neko kraće putovanje a ukoliko ste usamljeni na nekom kraćem putu krajem meseca sledi poznanstvo sa osobom rođenom u znaku vazduha, Blizanac, Vaga ili Vodolija. Na zdravstvenom planu Bikovi moraju i dalje da se čuvaju od alergija koja će sada u ovom mesecu malo jenjavaju a u zadnjoj nedelji maja meseca i manjih problema sa krvnim pritiskom.

Blizanci
Naredna nedelja za vas je dosta dobra obzirom da na nebu tek treba da počne vladavina vašeg sazvežđa. Trenutno se Venera nalazi u vašem znaku što vam donosi mnoge dobiti, pobede i uspehe na svim mogućim poljima, čak i u periodima pomračenja(20.og maja) možete očekivati povoljne administrativne vesti i srećne dobitke. Takođe i na porodičnom planu mlađa osoba u vašoj porodici iznenadiće vas sredinom meseca i to prijatno. Na poslovnom planu ukoliko ste Blizanci sa vodenim podznakom (Rak, Škorpija ili Ribe) možete očekivati veliki uspeh. U periodu od 11. do 19.og obavićete niz dobrih razgovora o novim poslovnim potezima i ostvariti velike uspehe. Ovi ostali dani su takođe dobri i pozitivni i nema ni jednog dana u toku maja meseca koji je loš za vas. Na finansijskom planu možete očekivati i jedan redovan dobitak u 15.og. Ako ste nezaposleni u ovom mesecu ćete sigurno dobiti ponudu za novi posao. Ako ste Blizanci sa vatrenim podznakom (Ovan, Lav ili Strelac) možete računati na pozitivan period pun posla i puno aktivnosti. Vi ste to oduvek i priželjkivali i zato ćete imati dobrih rezultata. Rezultati stižu u periodu od 14. do 19.og. Blizanci koji žele da menjaju firmu uspeće to u toku ovog meseca. Ako ste nezaposleni u periodu od 08. do 18.og stiže vest u vezi novog posla a vaša finansijska situacija biće popravljena u istom periodu. Ako ste Blizanci sa vazdušnim podznakom (Blizanci, Vaga ili Vodolija) u narednom mesecu na poslovnom planu je sve u najboljem redu, nema nikakvih poremećaja. Jupiter iz znaka Bika vam sada u potpunosti pomaže da otvorite sva vrata za koja ste mislili da ih ne možete otvoriti. Ukoliko ste nezaposleni oko 17.og ćete biti pozvani od strane osobe na visokom položaju na razgovor u vezi novog posla a na finansijskom planu krajem meseca stižu mnogi dobici. Ako ste Blizanac sa zemljanim podznakom (Bik, Devica ili Jarac) malo trpite uticaj loših planeta a u periodu od 12.og do 22.og moguća je nervoza i svađa u poslovnoj okolini. Posle tih datuma ponovo ćete se dobro osećati jer ćete ostvariti uspeh koji ste trebali da imate još proteklih nedelja. Vaša finansijska situacija će u periodu od 21.og do 28.og biti popravljena dobicima a ako ste nezaposleni u prvoj nedelji maja meseca možete očekivati i novu poslovnu ponudu. Na ljubavnom planu ukoliko ste u vezi ili u braku možete očekivati mirnu i stabilnu situaciju, romantični trenuci ne izostaju a krajem meseca, partner će predložiti jedno zajedničko putovanje koje biste trebali da prihvatite. Ako ste usamljeni vi ćete u narednom mesecu imati nekoliko opcija za nova poznanstva to će biti opcija u vazdušnim i vodenim znacima. Ja vam preporučujem vazdušne znake obzirom da se po prirodnim elementima slaže sa vama. Na zdravstvenom planu Blizanci moraju da paze na stomak u periodu od 20.og do 25.og, moguće su manje tegobe sa stomakom.

Rak
Vi kao vodeni znak uskoro očekujete izlazak Saturna iz sazvežđa Vage i time će vas rasteretiti svih mogućih negativnosti i teškoća koje vam je donosio u poslednjih nekoliko godina. Ali dok Saturn ne izađe iz Vage, položaj planeta je sada malo bolji tako da možete očekivati neke uspehe, posebno na planu nekretnina i na planu velikih poslova. A kada smo kod poslovne situacije za Rakove koji imaju vodeni podznak (Rak, Škorpije, Ribe) u narednom mesecu predstoje mnoga lepa događanja. U periodu od 13. do 19.og maja možete očekivati velike poslovne uspehe. Krajem meseca poslovno putovanje gde ćete upoznati i nove poslovne saradnike. Vaši klijenti će tada veoma biti zadovoljni vašim obavljenim poslovnim zadacima i siguran sam da ćete i vi biti zadovoljni zbog toga. Finansijka situacija će biti popravljena u nekoliko navrata, a ukoliko ste nezaposleni u periodu od 20. do 27.og možete računati na nove poslovne ponude. Ako ste Rak sa vatrenim podznakom (Ovan, Lav ili Strelac) u narednom mesecu se sve moguće pokreće. U perikodu od 07.og do 13.og ćete napraviti gro poteza koje će vam zaista u toku dalje budućnosti donositi prave dobitke, bićete zadovoljni obavljenim potezima iako ne mora biti ništa još konkretno, ali vi ste na dobrom putu da izađete iz velike krize u kojoj ste bili duže vremena. Na finansijskom planu veći dobitak sledi oko 17.og a ukoliko ste nezaposleni od 14 do 19.og stiže vest o novom poslu. Ako ste Rak sa vazdušnim podznakom (Blizanac, Vaga ili Vodolija) u narednom mesecu, siguran sam da ćete raditi neke nove poslove koje do sada još nikada niste radili, bićete oduševljeni vašim sposobnostima i znanjem a u periodu od 11. do 18.og veliki uspesi stižu zahvaljujući vašem trudu i zalaganju. Finansijska situacija će krajem meseca biti popravljena većim dobitkom a ako ste nezaposleni u narednih 15 dana će biti obavljeni mnogi razgovori za poslove.. Ako ste Rak sa zemljanim podznakom (Bik, Devica ili Jarac) u toku narednog perioda pazite šta izjavljujete jer možete biti od strane poslovne okoline pogrešno shvaćeni. U drugoj nedelji maja će biti nekih nervoza i svađa na poslu zbog drugih ali ne zbog vas a oko 20.og situacija se smiruje. Vi ćete biti nervozni pa ćete možda napraviti neke greške u vezi finansija ali dobitak koji sledi oko 17.og će sve to pokriti. Ukoliko ste nezaposleni u periodu od 07. do 14.og ćete biti pozvani na razgovor za novi posao. Na ljubavnom planu ukoliko ste u vezi ili u braku možete očekivati mirnu i stabilnu situaciju. Partner će vas zabrinuti svojim zdravstvenim stanjem u prvoj polovini maja meseca, tako da ćete biti zabrinuti u vezi njega. Ako ste usamljeni u narednom mesecu nema ulaska u novu ljubavnu vezu iako ponude postoje, ali se vama te ponude ne čine ozbiljnim. Na zdravstvenom planu Rakovi moraju da paze na srce i na pritisak u periodu od 14. do 24.og maja.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

@organvlasti
 • Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
 • Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
 • Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
 • Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
 • Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
 • Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊
.
.
.
#letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
 • Pa, lepo je rekla 💗Spremne za #BarbieMovie avanturu?
.
.
.
#instacitati #twittercitati #poukadana #znakoviporrdputa #barbiemanija
 • Odlazak legende 🖤
.
.
.
#janebirkin #modnaikona #zenezenama
 • Poruka dana, nedelje, godine.Jedna jedina Emma Thompson i biser mudrosti ✨Preuzeto sa TT naloga: Dana Berger | Acting coach
.
.
.
#savetdana #mozeiovako #zenakapodrska #vaznoje
Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
Mood. . . . #ljubavje #mozenamse
6 dana ago
View on Instagram |
1/9
Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
Šta je smešno? . . . #mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
1 mesec ago
View on Instagram |
2/9
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏 . . . #petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
2 meseca ago
View on Instagram |
3/9
Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
Kristina je istinska #goat Grej anatomije. . . . #mozenamse #ljubavje #mozeiovako
3 meseca ago
View on Instagram |
4/9
Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
Objasnila 💓 . . . #barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
4 meseca ago
View on Instagram |
5/9
Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊 . . . #letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
4 meseca ago
View on Instagram |
6/9
Pa, lepo je rekla 💗Spremne za #BarbieMovie avanturu?
.
.
.
#instacitati #twittercitati #poukadana #znakoviporrdputa #barbiemanija
Pa, lepo je rekla 💗Spremne za #BarbieMovie avanturu? . . . #instacitati #twittercitati #poukadana #znakoviporrdputa #barbiemanija
4 meseca ago
View on Instagram |
7/9
Odlazak legende 🖤 . . . #janebirkin #modnaikona #zenezenama
4 meseca ago
View on Instagram |
8/9
Poruka dana, nedelje, godine.Jedna jedina Emma Thompson i biser mudrosti ✨Preuzeto sa TT naloga: Dana Berger | Acting coach . . . #savetdana #mozeiovako #zenakapodrska #vaznoje
5 meseci ago
View on Instagram |
9/9
@organvlasti
 • Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
 • Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
 • Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
 • Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
 • Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
 • Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊
.
.
.
#letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
 • Pa, lepo je rekla 💗Spremne za #BarbieMovie avanturu?
.
.
.
#instacitati #twittercitati #poukadana #znakoviporrdputa #barbiemanija
 • Odlazak legende 🖤
.
.
.
#janebirkin #modnaikona #zenezenama
 • Poruka dana, nedelje, godine.Jedna jedina Emma Thompson i biser mudrosti ✨Preuzeto sa TT naloga: Dana Berger | Acting coach
.
.
.
#savetdana #mozeiovako #zenakapodrska #vaznoje
Mood.
.
.
.
#ljubavje #mozenamse
Mood. . . . #ljubavje #mozenamse
6 dana ago
View on Instagram |
1/9
Šta je smešno?
.
.
.
#mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
Šta je smešno? . . . #mozeiovako #zenskapodrska #mozenamse #zenezenama #twittercitati #poukadana
1 mesec ago
View on Instagram |
2/9
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏
.
.
.
#petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
Raspoloženje petkom.Pošalji osobi koju prepoznaješ u objavi 😏 . . . #petak #raspolozenje #ljubiteljikafe
2 meseca ago
View on Instagram |
3/9
Kristina je istinska #goat Grej anatomije.
.
.
.
#mozenamse #ljubavje #mozeiovako
Kristina je istinska #goat Grej anatomije. . . . #mozenamse #ljubavje #mozeiovako
3 meseca ago
View on Instagram |
4/9
Objasnila 💓
.
.
.
#barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
Objasnila 💓 . . . #barbietim #zenskapodrska #mozeiovako #timbarbie
4 meseca ago
View on Instagram |
5/9
Omiljena letnja destinacija?Bilo gde gde je more 🌊 . . . #letovanje #vitaminmore #vodicute #leto2023
4 meseca ago
View on Instagram |
6/9
Pa, lepo je rekla 💗Spremne za #BarbieMovie avanturu?
.
.
.
#instacitati #twittercitati #poukadana #znakoviporrdputa #barbiemanija
Pa, lepo je rekla 💗Spremne za #BarbieMovie avanturu? . . . #instacitati #twittercitati #poukadana #znakoviporrdputa #barbiemanija
4 meseca ago
View on Instagram |
7/9
Odlazak legende 🖤 . . . #janebirkin #modnaikona #zenezenama
4 meseca ago
View on Instagram |
8/9
Poruka dana, nedelje, godine.Jedna jedina Emma Thompson i biser mudrosti ✨Preuzeto sa TT naloga: Dana Berger | Acting coach . . . #savetdana #mozeiovako #zenakapodrska #vaznoje
5 meseci ago
View on Instagram |
9/9