Posao

Online kursevi po fantastično niskim cenama

Online kursevi po fantastično niskim cenama
Podeli dalje

Iskoristite sjajnu ponudu: ovi online kursevi su još svega par dana dostupni po bagatela niskim cenama!

Nema izgovora za one koji žele da usavrše svoje znanje, nauče nešto novo i postanu najbolja verzija sebe! Udemy u Black Friday groznici nudi sjajne online kurseve koje sada možete kupiti za delić pune cene – pogledajte!

Kursevi, čije su cene stajale od 100 pa sve do 400/500 dolara, sada možete kupiti za po 10 i 15 dolara – celokupnu ponudu svega ponuđenog pogledajte ovde, a mi vam preporučujemo neke (ili sve) od sledećih.

online-kursevi-po-fantasticno-niskim-cenama-v
Kompletni Web Development kurs
Popularno i vrlo traženo zanimanje danas je posao Web Developera, zbog čega je ovaj kurs odlična prilika da naučite sve što treba o tome i uđete u svet kreiranja web sajtova; nikad ne znate kad će vam zatrebati i kad ćete ono što mislite da je hobi pretvoriti u posao iz snova.

Full MBA kurs
Sve što ste ikada hteli da znate o biznisu – od startapa do javnih kompanija, ovaj nagrađivani i najprodavaniji Udemy kurs vam omogućava. Postanite maestro savremene poslovne administracije i unapredite svoje znanje po ceni od svega 15$.

Postanite freelance pisac
Blog nije mrtav i smisleni sadržaj je bitniji nego ikad, ako niste do sad čuli za termin content marketing pročitajte ovde, a onda se pretplatite na ovaj kurs koji će vam pomoći da ovladate unosnom veštinom pisanja koje vam može postati profesija. Naučite da pišete na način koji će vam doneti klijente i izgraditi ime.

SEO za vaš biznis
Svi znamo da se bez interneta danas ne može i da moramo učiniti sve što je do nas da online prisustvo pospešimo i njime unapredimo svoj posao. Zato je ovaj kurs jedan od načina da to bolje shvatimo, ovladamo SEO (Search Engine Optimization) tehnikama i prilagodimo ih na način koji će nam povećati vidljivost i bolje pozicionirati na pretraživačima.

online-kursevi-po-fantasticno-niskim-cenama-v1

Naučite sve o Google AdWordsu
Povećajte vidljivost svog brenda i prodaju svojih proizvoda/usluga tako što ćete proniknuti u tajne Google AdWordsa ili proširite svoje znanje digitalnog marketinga i povećajte šansu za boljim radnim mestom. Na ovom kursu ćete naučiti sve što treba da znate o targeritanju, landing stranama, kreiranju i vođenju reklamnih kampanja i mnogim drugim Google „trikovima“ koji izdrajaju profesionalce od amatera.

Ultimativni Facebook Ads kurs
Znamo da se bez Facebooka danas ne može i znamo da za bolju vidljivost na ovoj društvenoj mreži treba „odrešiti kesu„, zbog čega je ovaj kurs dobra prilika da naučite pravilno korišćenje Facebook reklama. Povećajte bazu fanova, poboljšajte vidljivost i engagement, naučite koje metode i strategije treba koristiti kako biste dobili najviše što možete za svoj novac.

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook