Posao

Posao u Beogradu od 21. do 28. februara

Posao u Beogradu od 21. do 28. februara
Podeli dalje

oglasi za posaoZima polako ali sigurno tupi svoje zube i povlači sneg za sobom, ostavljajući nam veću prohodnost na ulicama grada i ka eventualnom novom radnom mestu. Slede nedeljni konkursi sa portala Infostud.

Zima polako ali sigurno tupi svoje zube i povlači sneg za sobom, ostavljajući nam veću prohodnost na ulicama grada i ka eventualnom novom radnom mestu. Slede nedeljni konkursi sa portala Infostud.
 
Europen Trade Int’l oglasio je konkurs za više pozicija: Menadžer prodaje, Brand Manager, Komercijalista, Referent nabavke i prodaje. Rok za prijavu je do 21. februara – kako stoji na samom portal, dok u oglasu stoji 14 dana od datuma objave, pa proverite za svaki slučaj.

Kompanija Mechel Service SRB oglasila je potrebu za Office Managerom sa visokom stručnom spremom i minimum jednom godinom iskustva. Rok za prijave je do 23. februara.

 

Wireless Media (Mondo) postavila je oglas za više pozicija:
–    iOs programer
–    Android programer
Rok za konkurisanje je 24. Februar.

DeepScreen GmbH, predstavništvo švajcarske internet kompanije traži Typo3/PHP Developera, sa dve do tri godine radnog iskustva, na neodređeno vreme. Rok za prijavu je 24. februar.
Confida Consulting d.o.o. oglašava konkurs za radno mesto Poslovnog sekretara, sa diplomom više škole ili fakulteta i 3 do 5 godina radnog iskustva. Rok za slanje biografije je do 25. februara. 
Complus Visual Communication d.o.o. raspisuje konkurs za poziciju PHP/Web Developera sa minimum dve godine radnog iskustva. Rok za prijavu je do 25.02.
 

Kompanija Geneko oglasila je konkurs za radno mesto C Software Developera i to više izvršilaca, sa dobrim poznavanjem programskog jezika C i znanjem engleskog jezika. Rok za slanje prijave je do  25. februara.

 
Eximius Solutions DOO je privatna IT firma sa sedištem u Beogradu koja je oglasila konkurs za više pozicija:
–     PHP Programer
–    C# ASP.NET Programer
Rok za konkurisanje je do 25. februara.
Soprex – internacionalna kompanija za razvoj softwera oglašava konkurs za radno mesto SENIOR.NET Developera i SENIOR WEB Developera sa punim radnim vremenom i za stalno. Rok za podnošenje prijava je do 25. februara.
Firmi Phuket d.o.o. potreban je Software Developer za razvoj i unapređenje informacionnog sistema firme. Rok za prijavu je do 25.02.
 

Univerzitet Metropolitan iz Beograda, oglašava konkurs za zaposlenje i stipendiju na doktorskim studijama iz informacionih tehnologija na poziciji Istraživač-pripravnik/Istraživač-saradnik – pet izvršilaca. Rok za prijavu je do 25.02.

 
Subterra a.s. češka građevinska kompanija traži asistenta/asistentkinju u građevinskoj kompaniji sa SSS ili VSS obrazovanjem tehničke ili eventualno ekonomske struke i sa neophodnim poznavanjem češkog jezika. Rok za prijavu je do 26.02.
Advokat Vojislav Ilić  raspisao je konkurs za radna mesta Advokata i Advokatskog pripravnika sa rokom za prijave do 27. februara.
1 A Travel, tour operater za Tursku oglašava konkurs za više radnih pozicija:
–    Prodavac turističkih aranžmana
–    Turistički vodič za Antalijsku regiju
–    Knjigovođa
Rok za prijavu je do 28. februara.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook