Posao

Posao u Beogradu 15.02. – 21.02.

Posao u Beogradu 15.02. – 21.02.
Podeli dalje

poslovi beogradŠta je to novo i zanimljivo na tržištu poslova, pogledala sam na Infostudu i odabrala za vas. Iskoristite ove vremenske nepogode da prekontrolišete i prepravite svoj CV, personalizujete propratno pismo i javite se na neki od oglasa.

 

Šta je to novo i zanimljivo na tržištu poslova, pogledala sam na Infostudu i odabrala za vas. Iskoristite ove vremenske nepogode da prekontrolišete i prepravite svoj CV, personalizujete propratno pismo i javite se na neki od oglasa.

 

Škola engleskog jezika „Memphis“ traži dva profesora engleskog jezika sa punim radnim vremenom, za potrebe opštih, poslovnih i specijalističkih kurseva za zaposlene u Republičkim i gradskim ustanovama, javnim preduzećima i privatnim firmama. Rok za prijavu je do 17.02.

 

 

Firma Calculus, prisutna na tržištu od 2004. godine, oglasila je konkurs za radno mesto Software Developera, za rad na neodređeno vreme. Rok za prijavu je do 19.02.

Naš poznati kozmetičko-farmaceutski brend Dahlia, traži marketing asistenta sa VII stepenom stručne spreme i vozačkom dozvolom B kategorije, a rok za prijavu je 19.02.
Agenciji Communis potreban je Account Mannager/ Strateški Planer sa više od tri godine iskustva na tim pozicijama. Rok za konkurisanje je 19.02.
Internacionalna softwer kompanija SAS, koja je prisutna i u regionu, oglašava konkurs za više pozicija:

Rok za prijavu je do 20.02.
 

Wireless Media (Mondo) oglašava konkurs za više radnih mesta, sa rokom za konkurisanje do 21.02.:
–    PHP Programer
–    JAVA programer

Stomatološkoj Poliklinici Zepter Dental neophodan je Doktor stomatologije
sa završenim specijalističkim ispitom. Rok za prijavu je 21.02.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook