Saveti

Ideje za cvetnu novogodišnju jelku

Ideje za cvetnu novogodišnju jelku
Podeli dalje

Zašto ne biste ove godine uradili nešto drugačije? Pogledajte naše ideje za cvetnu novogodišnju jelku i započnite jednu novu tradiciju!

 

Da li ste ikada razmišljali (sigurni smo da jeste) o tome koliko je, u stvari, čuvanje svih tih novogodišnjih ukrasa stresno i naporno? Pažljivo skidati, uvijati i pakovati svaki komad ukrasa ponaosob, smeštati u dovoljno veliku a opet funkcionalnu kutiju koju potom treba odložiti na neko sigurno (nikako podrum ili tavan) mesto – pod krevet ili na ormar, svako malo pomerati da obrišeš prašinu ili usisas; pa onda ponovo dođe vreme proslava i sve Jovo nanovo.

floral-christmas-tree-decorating-ideas-1-3

Zašto ne biste ove godine iskoristili neke od naših predloga za cvetnu novogodišnju jelku i potpuno „obrnuli igricu“? Bored Panda je to sve lepo okupio na jedno mesto, mi preneli na Facebook (lajk i šer ako vam se sviđa), a evo i jednog kombinovanog tutorijala koji vam može pomoći ako zapnete:

Mnooogo manje posla i zavrzlame, a izgleda jednako (ako ne i više) divno! Čak i da radite kombinaciju kao u videu, opet dobijate prelepu i jedinstvenu jelku, zar ne?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment