Saveti

Plesom do samopouzdanja – #HONYpriče

Plesom do samopouzdanja – #HONYpriče

Da vam neko kaže kako možete doći plesom do samopouzdanja, možda biste se nasmejale ili odmahnule glavom. Umesto toga, pozivamo vas da pročitate ovu priču, na trenutak zastanete, i razmislite o poruci koju nosi.


#HONYpriče nam ove nedelje donose priču mlade Maleeke A Harris, instrutorke plesa i pokretača plesnog kluba Femme La Kray koji, pored plesa kao takvog, žene uči samopouzdanju, samodisciplini, samopoštovanju i ljubavi prema sebi.

„Želim da osnažim žene kroz ples. Mislim da možemo izgraditi samopouzdanje kroz pokrete. Kad žena počne da pokreće svoje telo, i kad postane prijatna sama sa sobom, i shvati da može pratiti korake – sve to je poveže nazad sa životom. Jer, ceo život je pokret. Tehnički, mi plešemo svakog dana. I nije bitno kako izgledamo, bitno je kako se pokrećemo.“

plesom-do-samopouzdanja-v

Psihički, fizički, emocionalno, metaforički – svakodnevno se pokrećemo i plešemo, pa zašto to ne iskoristiti za osnaživanje? Korak po korak i eto nas na putu izgradnje samopouzdanja, izgradnje samosvesnih i jakih žena, boljeg života danas i sutra.

Save

Save

Fb komentari
Tagovi

Facebook

Zaprati nas na Instagramu