Saveti

Plesom do samopouzdanja – #HONYpriče

Plesom do samopouzdanja – #HONYpriče
Podeli dalje

Da vam neko kaže kako možete doći plesom do samopouzdanja, možda biste se nasmejale ili odmahnule glavom. Umesto toga, pozivamo vas da pročitate ovu priču, na trenutak zastanete, i razmislite o poruci koju nosi.


#HONYpriče nam ove nedelje donose priču mlade Maleeke A Harris, instrutorke plesa i pokretača plesnog kluba Femme La Kray koji, pored plesa kao takvog, žene uči samopouzdanju, samodisciplini, samopoštovanju i ljubavi prema sebi.

„Želim da osnažim žene kroz ples. Mislim da možemo izgraditi samopouzdanje kroz pokrete. Kad žena počne da pokreće svoje telo, i kad postane prijatna sama sa sobom, i shvati da može pratiti korake – sve to je poveže nazad sa životom. Jer, ceo život je pokret. Tehnički, mi plešemo svakog dana. I nije bitno kako izgledamo, bitno je kako se pokrećemo.“

plesom-do-samopouzdanja-v

Psihički, fizički, emocionalno, metaforički – svakodnevno se pokrećemo i plešemo, pa zašto to ne iskoristiti za osnaživanje? Korak po korak i eto nas na putu izgradnje samopouzdanja, izgradnje samosvesnih i jakih žena, boljeg života danas i sutra.

Save

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook