Uspešne žene

Blogerka koja pomera granice – Zorana Jovanović Zorannah

Podeli dalje

4. Pišeš dvojezičan blog: na srpskom i na engleskom jziku; koji je odnos prema blogu ljudi iz Srbije i van Srbije, kakva su ti iskustva?
Najviše ima citaoca iz Srbije, Bosne, Hrvatske, Makednije i Crne Gore, a zatim je sledeca zemlja Amerika, pa tek onda Slovenija. Što se tiče komentara, primetila sam da mi Hrvati ostavljalju najpozitivnije komentare sa našeg govornog podrušja. A stranci su uvek fini. Oni nikada ne traže mane.

5. Da nisi blogerka, bila bi..?
Stilista ili mama. Dobro, mama ću sigurno biti, to je najteže i najlepše zanimanje na svetu.

blogerka_koja_pomera_granince_zorana_jovanovic_zorannah_v1

6. Kako izgleda jedan tvoj prosečan dan?
Ustajanje oko pola 9, spremanje za slikanje, fotkanje, odlazak u Delta City gde imam pop up store, zatim ubacujem post ili tamo ili se vratim kući da to obavim. Snimim video ako imam vremena, opet odem u Deltu ili do krojačica da pokupim stvari, odgovaram na mailove i komentare i eventualno uspem da ugrabim sat dva slobodno da se vidim sa meni dragim ljudima pre nego što padnem mrtva u krevet.

7. Verujem da ovo mnoge tvoje fanove zanima: kako i čime neguješ svoje lice i koji su ti saveti za svakodnevnu negu, naročito sad u zimskom periodu?
O tome pričam u svojim Favorites videima, upravo editujem jedan. Vratila sam se na svoje omiljene Clinique proizvode za negu lica jer sam shvatila da mi eksperimentisanje zbog snimanja nije donelo dobre stvari. Što se saveta tiče, hidrirajte kožu što više.


Podeli dalje
Tagovi