Uspešne žene

Dobila posao zbog Instagrama!

Dobila posao zbog Instagrama!
Podeli dalje

Pored toga što može poslužiti kao dodatno mesto poslodavcima za objavu oglasa, jedna devojka je dobila posao zbog Instagrama!

Dizajnerka Hannah Perrine Mode je zahvaljujući originalnom i kontinuiranom prisustvu na Instagramu, dobila ono što se može reći – posao snova, u čuvenoj konsultantskoj firmi za kreativni dizajn Shellhammer! Hannah je isprva radila za poznati e-commerce sajt Fab, da bi danas – rame uz rame sa vlasnikom kompanije Bradfordom Shellhammerom, radila kao kreativni menadžer u samom Shellhammeru.

dobila_posao_zbog_instagrama_v

Sve što je Hannah trebala da uradi kako bi jednoj čuvenoj njujorškoj kompaniji zapala za oko, bilo je da bude kreativna (što i jeste) i pokrene projekat „Drawing a Day“ koji obiluje najrazličitijim crtežima i slikama! Sitnica, zar ne? 🙂

dobila_posao_zbog_instagrama_v1

Sličan primer iz našeg okruženja je Andrijana Vešović, poznatija Zombijana crta Twitter, sa svojom originalnom idejom da od interesantnih tvitova pravi prava mala umetnička dela, koja možete kupiti u vidu majica.

Ako ste dobri u onome što radite i imate dovoljno volje, želje i istrajnosti da to izgurate do kraja, promovišete se na društvenim mrežama – uspeh je neminovan; ova dva primera to i dokazuju. Radite uporno, unapređujte svoja znanja i veštine i nećete proći nezapaženo 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook