Uspešne žene

Jača od svih prepreka – pogledajte kako je prevazišla hendikep i postala uspešna u svom poslu!

Jača od svih prepreka – pogledajte kako je prevazišla hendikep i postala uspešna u svom poslu!
Podeli dalje

Stav i volja koju poseduje ova devojka pokazuje da je jača od svih prepreka, čak i od sopstvenog hendikepa! Pročitajte njenu inspirativnu priču.

 

„Pokazati svoju ranjivu stranu nije uvek lako, ali svi ste divni i lepi bez obzira na sve, uvek budite to što jeste i budite svoji.“

 

Ovo su reči koje Jordan Bone, popularna makeup blogerka, upućuje svima koji su u bilo kakvoj nevolji, problemu ili nedoumici kao vid podrške i motivacije da uvek postoji svetlo na kraju tunela i da stvari nikada nisu tako crne. A Jordan sasvim sigurno zna kako je to jer je u pitanju devojka koju je saobraćajna nesreća od pre 10 godina dovela u stanje tetraplegičara – potpuna oduzetost ruku i nogu. Samo zamislite kolika je snaga volje i upornosti potrebna da, uprkos svemu, postane to što je danas – uspešna blogerka sa nekoliko stotina hiljada vernih fanova na društvenim mrežama koji pomno prate svaki njen korak i video tutorijal o šminkanju.

jača_od_svih_prepreka_v

Upravo to čime se bavi je pomoglo Jordan da se izbori sa depresijom i samoubilačkim nagonima, a koliko je teška svakodnevna borba sa kojom je suočena, najbolje je objasnila u video ispovesti „My beautiful sruggle“ koja je za nedelju dana imala više od 2 miliona pregleda!

 

 

Ako želite više da upoznate Jordan i njen nesporan talenat, potražite je na You Tubeu, Facebooku, Twitteru i Instagramu, a tu je i video sa 50 činjenica o njoj koje nismo znali:

 

 

Ne gubite nadu i gledajte na život sa vedrije strane, moguće je i ostvarivo, treba samo da želimo i odlučimo tako.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook