Uspešne žene

Superzena Twitter takmicenje

Superzena Twitter takmicenje
Podeli dalje

superzena twitter takmicenjeEU info centar Delegacije Evropske unije u Srbiji pokrenuo je Tviter takmičenje pod nazivom #Superzena, a povodom Međunarodnog dana žena u cilju promovisanja ženskih prava i rodne ravnopravnosti. O čemu se radi i kakve su propozicije za učešće?

 

 

EU info centar Delegacije Evropske unije u Srbiji pokrenuo je Tviter takmičenje pod nazivom #Superzena, a povodom Međunarodnog dana žena u cilju promovisanja ženskih prava i rodne ravnopravnosti. O čemu se radi i kakve su propozicije za učešće?

Ovo jedinstveno i drugačije od uobičajenih Twitter takmičenje počelo je juče i trajaće sve do 05. marta. Pravila su sledeća:

superzena–    Svaki tvit treba da sadrži hashtag #superžena i mention @euicbg

–    Na takmičenje mogu učestvovati građani Srbije, stariji od 14 godina

–    Za učesnike mlađe od 18 godina, potrebna je dozvola roditelja

–    Rok za prijave ističe 5. marta u ponoć

–    Pobednicima koji nisu iz Beograda Evropska unija pokriće troškove puta

–    Za pobednike koji su mlađi od 18 godina Evropska unije snosiće i troškove puta za roditelja/staratelja

–    Tvitovi koji sadrže govor mržnje i bilo koji oblik diskriminacije neće se uzeti u razmatranje za nagrade

Pet najboljih tvitova na ovu temu biće nagrađena vaučerima za knjige u vrednosti od 30 evra, koje će moći da unovče u Vulkan knjižarama. Pobedničke tvitove biraće žiri Delegacije Eu, a nagrade če pobednicima uručiti ambasador EU Vensan Dežer na debati povodom Dana žena, koja će se održati u EU info centru u Domu Omladine, 8. marta, sa početkom u 13.30 časova.

Priključite se igri i podelite sa nama ko je za vas #superzena, po čemu je #superzena posebna, sta je to sto jednu #superzena izdvaja od ostalih. Možda ste to baš vi ili neko iz vaše okoline; možda neka poznata ličnost ili dama iz svakodnevnog života – igrajte se, predlažite i srećno!

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • I? Koja je superzena pobedila,gde su vesti o proglasenju nagradjenih i kako mi da znamo kako da trazimo superzenu – sta to ona treba da poseduje, sad ne zelim bilo koju, hocu samo nju! 🙂

Facebook