Uspešne žene

Pro femine 2013

Pro femine 2013
Podeli dalje

pro femine 2013Regionalna konferencija magazina „Lepota i zdravlje“ Pro-femine 2013, održaće se u Beogradu 04. aprila u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency. O čemu se radi i zašto je treba posetiti?

 

Regionalna konferencija magazina „Lepota i zdravlje“ Pro-femine 2013, održaće se u Beogradu 04. aprila u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency. O čemu se radi i zašto je treba posetiti?

U pitanju je ženska regionalna konferencija koja okuplja žene (ali i po kojeg muškarca) različitih profila i zanimanja, u okviru koje će biti govora o zdravlju, trudnoći, ženskim problemima, estetskoj hirurgiji, ali i o modi, književnosti, položaju žena u kulturi danas i još mnogo toga. Među učesnicima konferencije se nalazi sto pedeset profesionalaca iz oblasti medija, marketinga, PR-a, komunikacija, umetnosti, univerzitetskih profesora, predstavnika najuticajnijih kompanija što osigurava, kako obilje kvalitetnih i zanimljivih tema, tako i dosta zabave slušajući ih i učestvujući u diskusiji.

Otvaranje konferencije je u 09.30 časova i traje sve do 18.30 časova, nakon čega sledi  After Work Cocktail Party. Neke od tema o kojima će se na konferenciji govoriti su i:

–   Šta žele, o čemu sanjaju i čega se plaše Srpkinje, Hrvatice, Slovenke, Bosanke, Crnogorke i Makedonke
–    Estetska hirurgija na našim prostorima, nove metode i pristupi
–    Žensko pero: koje autorke čitamo/gledamo/slušamo
–    Žene u popularnoj kulturi 21 veka – možemo li postići sve i po koju cenu
–    Modne šeme i dileme – da li je i koliko moguće pratiti modu sa ograničenim budžetom

Među brojnim ličnostima iz celog regiona učešće u konferenciji će uzeti i: Vedrana Rudan, Biljana Srbljanović, Aja Jung, dr Zoran Milivojević, Žana Poliakov, Suzana Trninić, Aleksandra Novaković-Mikič, Danica Vučenić, dr Violeta Skorobać-Ašanin, Tatjana Vehovec Mooshema, Dragana Đermanović, Olivera Balašević, Denis Kolundžija, Ivan Stanković, Igor Todorović i mnogi drugi. U radu konferencije učestvovaće i žene sa invaliditetom, pripadnice LGBT populacije, kao i drugih manjinskih i često diskriminisanih kategorija.

U okviru konferencije, prisutni će moći da pogledaju i izložbu ženskih oglasa iz ovdašnjih magazina i novina sa kraja 19. i početka 20. veka „Šta žene žele: kutak za advertajzing“. Pored toga, biće predstavljena i knjiga istoričarke Dubravke Stojanović pod nazivom „Iza zavese“, koja otkriva duboke korene brojnih problema kojima se žene sa ovih prostora danas suočavaju.

Više detalja o panelima, učesnicima, programu i kotizaciji potražite ovde, a konferenciju i sve zanimljive informacije možete pratiti i putem Facebook stranice i Twitter hashtaga #Profemine2013.

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook