Food Revolution

Zdrava užina za decu u školi

Zdrava užina za decu u školi
Podeli dalje

Sad kad je školska godina otpočela, svi znamo koliko je zdrava užina za decu, kao i raznovrsna ishrana, važna i koliko pažnje svi roditelji posvećuju tome.

Prepoznajući značaj, Idea je u saradnji sa food blogerkom Oliverom Senić, osmislila i uradile ebook sa predlozima za zdravu užinu koja se, potpuno besplatno, može preuzeti sa Ideinog sajta.

Cela ideja ove korisne knjižice jeste da roditeljima, bakama i dekama i svima onima koji brinu o deci, olakša pripremu hrane za školarce gde nije potrebno da pripremate novo jelo koje bi bilo samo užina, već da deo današnjeg ručka ili večere pretvorite u sutrašnju užinu. Sve što vam treba su sveže namirnice, malo dobre volje i puno ljubavi.

Raznovrsna prehrana važna je za celu porodicu, a posebno za školarce. Hranljivi međuobroci razvijaju zdrave prehrambene navike, a dobri su i za koncentraciju.

Da i vi dobijete svoj primerak, upišite svoj email na sajtu i besplatno preuzmite e-knjižicu sa super zdravim receptima koje će voleti cela porodica.

Ujedno, u čast nove školske godine, Idea je imala i akciju poklanjanja voćne užine školarcima, pa su tako u radnjama širom Srbije đacima danas deljene jabuke, kao simbol zdrave ishrane i zdravlja.

Malim koracima do velikih promena – bilo bi korisno i lepo da i ostali lanci supermarketa slede ovaj primer.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook