Objekti pažnje

Feng Shui saveti za privlačenje ljubavi

Feng Shui saveti za privlačenje ljubavi
Podeli dalje

Feng Shui saveti za privlačenje ljubavi možda su baš ono što vam treba, kako biste se „reprogramirali“ i privukli novog partnera.

 

 

Stručnjaci Feng Shui metode, veruju da je najbolji način za privlačenje ljubavi prilagođavanje sredine samom sebi i odnosu prema ljubavi. Mračna okolina, negativne misli, neuređen životni prostor i misli zapravo mogu oterati ljubav od Vas. U narednim redovima, podelićemo sa vama njihove predloge za promenu na bolje.

Umetnička dela imaju velikog uticaja na našu podsvest i, kada se okružite slikama, skulpturama, fotografijama usamljenih figura i ponašate se u skladu sa tim. Zamenite sve to sa umetničkim delima u paru, fotografijama srećnih parova – sve to će Vas otvoriti ka ljubavi.
Čak i način na koji uređujete prostor, govori o Vama. Uredite dnevni boravak sa udobnim sedećim garniturama, poželjno bi bilo da imate sofu i fotelje i to okrenute jedne ka drugima, praveći tako ugodnu i primamljivu za druženje, atmosferu.

I u ovom slučaju važi pravilo da televizor ne treba stajati u spavaćoj sobi.
Ništa ne “ubija” romantiku kao kasno gledanje TV-a. Ako imate poteškoća da zaspite, probajte sa čitanjem blagog štiva, umiruje i svakako je kvalitetnije od pukog vrtenja kanala.

Častite sebe senzualnom posteljinom i seksi vešom. Činjenica da ste same, ne znači da treba da se zapostavite u tom smislu. Svilena ili satenska posteljina, ugodni jastučići, meki prekrivači…,time nesvesno privlačite i tzv. akciju u spavaćoj sobi.

 feng_shui_saveti_za_privlačenje_ljubavi_v
Sve ovo može zvučati neverovatno, međutim, kako ne pravi drastično uočljivu razliku, a i sve više ljudi širom sveta praktikuje Feng Shui savete, vredi probati.

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook