Objekti pažnje

Znaci da G. Potencijalni neće biti i G. Pravi

Znaci da G. Potencijalni neće biti i G. Pravi
Podeli dalje

Iz kojih god razloga, podlegle ste pritisku sestre/brata, drugarice, koga god i pristale na „sastanak na slepo“.

 

 

 

 

 

Iz kojih god razloga, podlegle ste pritisku sestre/brata, drugarice, koga god i pristale na „sastanak na slepo“. Unapred ste dogovorili i strategiju za „lak izlaz“, u slučaju da se Potencijalni pretvori u Katastrofalni. Mimo toga, postoje i neki provereni znaci, koji ukazuju da će Potencijalni teško postati i nešto više od toga.
 
–    Kašnjenje – sve što je više od nekih petnaestak minuta, klasičan je pokazatelj nezainteresovanosti. Ako i pre ikakvog početka pokazuje takvo ponašanje, možete pomisliti šta bi vas tek u vezi čekalo – ili ne.
–    Neprilično mesto sastanka – originalni i jedinstveni prvi susreti i upoznavanja svakako jesu odličan način za isticanje, međutim, postoje izuzetci. Moto trke, boks (bez šale, zaista se dešavalo), heavy metal koncert…; najmanje što bi muškarac mogao da uradi pre sastanka je da se bar malo informiše o Vašem stilu i onome što volite.
–    Neobavezno odevanje – Dok ste vi proveli znatno vreme u pripremanju i adekvatnom oblačenju za sastanak, muškarac sa kojim se sastajete pojavljuje se u ispranim farmerkama i nekoj ležernoj majici/duksu.
–    Priča o bivšoj devojci – bilo da je ona najbolja ili najgora, ovo nije dobar pokazatelj o njemu. Pomislite samo da ste Vi ta o kojoj priča nekoj drugoj devojci.
–    Očekuje da Vi platite račun – naravno da ne očekujemo da nam se skidaju zvezde sa neba (bar ne na prvom sastanku), ali maniri i poštovanje je osnov svega. Na stranu davno izvojevano pravo glasa, emancipacija, feminizam, ravnopravnost – u redu je ponuditi se da platite pola računa, ali svaki iole “pravi muškarac” ume i zna u takvim situacijama da se ponaša. Osim toga –  ko poziva na sastanak, taj i plaća.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook