Digitalni aparati i kamere

Diana Baby 110 foto aparat

Diana Baby 110 foto aparat
Podeli dalje

diana baby 110 foto aparatBilo da ste zaljubljenik u snimanje fotografija na starinski analogni način, uz korišćenje foto-filma, ili hipster koji/koja želi sve da radi drugačije, kompanija Lomography predstavila je najmanji foto aparat Diana Baby 110.

 

Bilo da ste zaljubljenik u snimanje fotografija na starinski analogni način, uz korišćenje foto-filma, ili hipster koji/koja želi sve da radi drugačije, kompanija Lomography predstavila je najmanji foto aparat Diana Baby 110

Dovoljno mali da vam nesmetano stane u džep,  ovaj ljupki  foto aparat nalik na igračku koristi 110 format filma praveći fotografije kockastog oblika u retro stilu, zahvaljujući svom 24mm objektivu. Ipak, za ljubitelje fotografija širokougaonih kockastih fotografija, tu je i 12mm objektiv, što čini iskustvo uzimanja crno belih i u boji fotografija još boljim i upečatljivijim.

Pored mogućnosti biranja objektiva, Diana Baby 110 ima ugrađen i PC port za ugradnju objektiva, za što bolje i preciznije noćne fotografije.

Diana Baby 110 prodaje se u dve varijante: sa 24mm objektivom i tada je cena 45 evra  ili u paketu sa 12mm objektivom po ceni od 55 evra.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook