Digitalni aparati i kamere

Vodootporna Sony HD kamera

Vodootporna Sony HD kamera
Podeli dalje

vodootporna sony hd kameraU eri digitalnog doba i porasta društvenih mreža, postalo je uobičajeno da želimo da sve neke bitne nam i drage uspomene sačuvamo od zaborava. Aparati i kamere su sve bolje i kvalitetnije, a Sony nam donosi i mogućnost snimanja HD kvalitetom čak i pod vodom!

U eri digitalnog doba i porasta društvenih mreža, postalo je uobičajeno da želimo da sve neke bitne nam i drage uspomene sačuvamo od zaborava. Aparati i kamere su sve bolje i kvalitetnije, a Sony nam donosi i mogućnost snimanja HD kvalitetom čak i pod vodom!

Septembar je, kažu, najbolji mesec za odlazak na more i eto prave prilike da testirate Sony Waterproof Full HD Camcoder. Ova prilično zgodna kamera vodootporna je do dubine od gotovo 5 metara, otporna na udarce, kao i na prašinu. Zbog svojih odličnih mogućnosti, možete je nositi kako na more, tako i na planinu, pustinju…gde god vas put nanese!

Sony HDR-GW77V Handycam  teži jedva nešto više od 200g, ima LCD ekran od 7.62cm i snima video u punoj HD rezoluciji, kao i fotografije od 20.4 megapiksela uz zum do čak 17 puta za one najudaljenije scene koje želite da  zabeležite. Kada je u pitanju memorija, kamera je opremljena sa solidnih 16GB, koji obezbeđuju do 4h video snimanja.

Od ostalih, za Sony standardnih operacija, tu je 3-Way Shake canceling system za redukciju zammagljenih fotografija i video zapisa; ugrađeni GPS system koji omogućava geolociranje snimaka unutar NAVTEQ mapa; kao i Intelligent Sweep Panorama opcija za uzimanje panoramskih slika i snimaka.

Po ceni od 699.99$, dobićete korisnu kameru kojom ćete ovekovečiti sve one divne trenutke – od dečijih rođendana, preko skakanja i igranja po kiši, pa sve do brojnih morskih trenutaka. Više detalja potražite na Sony sajtu. 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook