Digitalni aparati i kamere

Instant Polaroid aparat

Instant Polaroid aparat
Podeli dalje

Instant Polaroid aparat je kamerica koja će oduševiti sve ljubitelje fotografije i nagnati vas da se ponovo zaljubite u škljocanje na stari način 🙂

 

Kako saznajemo na zvaničnom sajtu, novi slatki mali digitalni Polaroid aparat u prodaji će se naći do kraja godine i to po ceni od svega 99$ (ma, da li je moguće?), a ono po čemu je poseban i što će vas oduševiti jeste činjenica da štampa fotografije bez korišćenja mastila i boje! Kako to?

Pa, Polaroid Snap (kako mu je puno ime) koristi Zero Ink tehnologiju štampanja fotografija koja, umesto mastila, koristi specijalan papir za štampanje koji u sebi ima kristale boja u polimernoj zaštiti, a koje se u procesu štampanja aktiviraju i prave fotografiju u boji.

instant_polaroid_aparat_v
Iako su fotografije snimljene ovim Polaroid aparatom malih dimenzija, svega 5x8cm, to ne umanjuje činjenicu da u trenutku možete dobiti fizičku uspomenu na trenutak koji ste ovekovečili. Ipak, za one kojima smeta ovako mala dimenzija fotografija, postoji rešenje: Polaroid Snap ima slot za microSD kartice do 32GB, a veličina snimljenih fotografija je 10MB, pa tako možete kasnije odštampati fotografije u dimenzijama po želji.

Od ostalih performansi, izdvajamo mogućnost fotografisanja crno-belih i vintage fotografije, korišćenje selfie tajmera, kao i photo booth opciju – koja omogućava snimanje 6 fotografija za 10 sekundi.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook