Mobilni telefoni

HTC Desire 825 – veliki prolećni telefon

HTC Desire 825 – veliki prolećni telefon
Podeli dalje

Ako ste u potrazi za velikim, kvalitetnim i ne preterano skupim telefonom, onda obavezno uzmite u obzir HTC Desire 825.

Svima onima kojima je potreban lep i jedinstven telefon, a da pri tome ima i veoma prihvatljivu cenu, HTC ima šta da ponudi. Već smo vam predstavili model Desire 530, kao jedan potpuno jedinstven model na tržištu (zahvaljujući unikatnim „leđima“). Na tom početku (cenovne) lestvice, ova tajvanska kompanija ima još dva modela, Desire 630 i 825.

Veoma je zanimljiva razlika između ova tri modela. Naime, Desire 630 je spolja gledano identičan modelu 530, dok unutrašnje komponente deli sa modelom Desire 825. Kako o 530 znate već sve, sada ćemo vam predstaviti trenutno najjači Desire.

HTC Desire 825 se odlikuje veoma kvalitetnom izradom. Iako je potpuno plastičan, niti izgleda jeftino, niti u ruci imate neki „loš“ osećaj. Šta više, upotrebljeni polikarbonatna masa je veoma prijatna i za duže držanje telefona. A kako je ovo model sa ekranom dijagonale 5,5 inča (oko 14cm), imamo osećaj da ga nećete puštati često iz ruke, jer je idealan, ne samo za standardne „telefonske“ stvari, već i za gledanje videa. Mi smo sa uživanjem odgledali nekoliko epizoda Stranger Things.

Srce sistema (Snapdragon 400, uparen sa 2 GB radne i 16 GB memorije za čuvanje podataka) je sasvim dovoljno za udobno svakodnevno korišćenje telefona. Potreba za dodatnim prostorom se rešava kupovinom, sada veoma povoljnih, microSD kartica. Desire 825 vam takođe pruža mogućnost da uživate i u multimediji, uključujući i igranje većine igara. Sa strane softvera tu je Android u verziji 6 sa poznatim HTC-ovim korisničkim okruženjem pod imenom Sense. HTC se potrudio da korisnicima da samo ono što im je potrebno, odnosno da ne duplira aplikacije, što je čest slučaj kod drugih proizvođača, čime se samo opterećuje sistem i usporava rad telefona.

Kada govorimo o multimediji, recimo i da 825 ima kvalitetan par kamera. Glavna od 13 MP može snimati i kvalitetne video zapise u FullHD rezoluciji, dok je prednja od 5 MP dosta zgodna za selfije.

Ako ste u potrazi za velikim, kvalitetnim i ne preterano skupim telefonom, onda obavezno uzmite u obzir HTC Desire 825. I još nešto – detalji poput jedinstvene isprskane pozadine, narandžastog on/off tastera i retro tračice za nošenje telefona osvajaju na prvi pogled.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook