Mobilni telefoni

Mermerni mobilni telefon

Mermerni mobilni telefon
Podeli dalje

mermerni mobilni telefonZa sve ljubitelje ekstravagantnih gadgeta i mobilnih telefona, kao i za sve one kojima zlato, platina i dijamanti nisu više „in“, dizajner luksuznih mobilnih telefona Mobiado dizajnirao je nešto posebno: mermerni mobilni telefon!

 

mermerni mobilniZa sve ljubitelje ekstravagantnih gadgeta i mobilnih telefona, kao i za sve one kojima zlato, platina i dijamanti nisu više „in“, dizajner luksuznih mobilnih telefona Mobiado dizajnirao je nešto posebno: mermerni mobilni telefon!

mobilni od mermeraOva kanadska kompanija  krajem oktobra predstavila je mobilni telefon jedinstven na tržištu – izrađen od mermera! Izrada ovog telefona trajala je dve godine i napravljen je od hibridnog kamena – granita i mermera, dok su tasteri i zadnja maska izrađeni od 50karatnih safirnih kristala, a sve je učvršćeno šrafovima od nerđajućeg čelika.

Što se tiče tehničke specifikacije, Ground Touch Executive mobilni telefon opremljen je kamerom od 5 MP i blicem, 4.65 inčnim ekranom osetljivim na dodir, internom memorijom od 16GB, Bluetooth, GPRS, EDGE i WiFi povezivanjem i dolazi sa 2G i 3G opcijom. Telefon je opremljen Li-Ion baterijom od 1750 mAh-a koja obezbeđuje vreme razgovora do 17h za 2G i 8h za 3G opciju.

Cena još uvek nije poznata, ali sasvim sigurno neće biti jeftin i pristupačan svima; Ground Touch Executive je tip mobilnog telefona koji se predstavlja uskom krugu ljudi i na najekskluzivnijim prijemima.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook