Računari i multimedija

Instagram umesto bloga – da li je na pomolu nova internet revolucija?

Instagram umesto bloga – da li je na pomolu nova internet revolucija?
Nova opcija na Instagramu preti da ovu društvenu mrežu načini ozbiljnim konkurentom svim blog platformama!
Podeli dalje

Da nam je neko rekao kako je moguće koristiti Instagram umesto bloga, teško da bismo ga shvatili ozbiljno, kad međutim..

Najnovija vest iz kuće Instagram donosi nam inovacije u Insta pričama. Naime, nakon uvođenja raznovrsnih fontova (još uvek nije dostupno svima) i GIF-ova, na red je došla i opcija Type. O čemu se radi?

Type je nov način deljenja sadržaja kroz Insta priče i bukvalno je opcija pisanja teksta sa kojim se posle možete igrati u pogledu izbora pozadine, podvlačenja dela teksta, boje i vrste fonta i slično.

U praksi, to izgleda ovako:

Imajući u vidu koliko su Insta priče popularne i gledane u odnosu na „obične“ objave, ne sumnjam da će ova novina naići na svekoliko odobravanje. Verujem da nas očekuje zanimljivo kreativan period, naročito na nalozima brendova; unapred se radujem da vidim šta će nam to novo i drugačije prirediti.

instagram umesto bloga opcija type

Sa druge strane, biće zanimljivo videti u kojoj meri će se Type odraziti i na blog platforme, znajući koliko je Instagram popularan među beauty/lifestyle/travel blogosferom. Da li je pred nama preusmeravnaje sa WordPressa i Bloggera na interaktivne Insta priče?

Instagram umesto bloga opcija dolazi nam sa verzijom 30 i dostupna je i za Android i za iOS operativne sisteme.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook