Некатегоризовано

Filmovi u aprilu 2010.

Filmovi u aprilu 2010.
Podeli dalje

April nam, pored lepog vremena, donosi i pregršt novih filmskih ostvarenja za gledanje i uživanje u njima. Iskoristite lepe dane u šetnji i uživanju, a večeri u nekim od sledećih filmova.

 

 

April nam, pored lepog vremena, donosi i pregršt novih filmskih ostvarenja za gledanje i uživanje u njima. Iskoristite lepe dane u šetnji i uživanju, a večeri u nekim od sledećih filmova.

 

toy story 2Već od 01.04. možete birati između čak tri različite projekcije! U Multipleks Koloseju počinje da se prikazuje „Toy Story 2“ , u kojem će mlađa publika naročito uživati. Ovaj Disney-Pixar crtani film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili: Gordan Kičić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dubravko Jovanović, Lazar Dubovac, Branko Jerinić. Na istom mestu, ljubitelji dokumentaraca uživaće u prvom dramatizovanom dugometražnom dokumentarnom filmu, snimanom potpuno u digitalnoj 3D tehnologiji – „Svet okeana 3D„. U Tuckwood-u pogledajte sftriler „Legion“ ili, kako su ga kod nas preveli, „Vojska pallih anđela„. Večita borba između dobra i zla, opstanak ljudske rase doveden u pitanje i arhanđel Mihajlo koji treba da povrati ljudima nadu u Boga i svet…Glavna uloga dodeljena je Polu Betaniju.

borba titana06. aprila u bioskopu Tuckwood počinje sa prikazivanjem još jedna u nizu ekranizacija Bogova sa Olimpa. U pitanju je dugo očekivana „Borba titana„, sa Sem Vortingtonom i Ralf Fajnsom u glavnim ulogama. Film govori o konačnoj borbi za moć između ljudi i kraljeva, kraljeva i bogova, uz rizik da se uništi ceo svet. Odlično urađen trejler privlači pažnju i izaziva nas da očekujemo mnogo.

08.04. u Domu Sindikata opustite se uz romantičnu komediju „Kad si u Rimu„, sa Kristin Bel i Deni De Vitom u glavnim ulogama. šta se desi kada u ljubav razočarana Njujorčanka krene u Rim, gde počinje da vadi novčiće iz fontane ljubavi…otkrićete ako odgledate film.


film trijažaIste večeri, u bioskopu Multipleks Kolosej, možete pogledati dramu „Trijaža„, sa Kolinom Farelom, Paz Vega i Brankom Đurićem (Đurine kućne čarolije) u glavnim ulogama. Priča smeštena u ratno vreme o fotoreporteru koji se vraća sa opasnog zadatka bez kolege i neobavljenog posla. Šta će se otkriti kad njegova devojka odluči da se upusti u otkrivanje misterije… Na istom mestu i iste večeri, možete pogledati i komediju oskarovca Sem Mendeza, „Savršen dom„. Film govori o pitkoj zabavnoj i iskrenoj priči o mladom paru koji, očekujući bebu, kreće na put kroz Ameriku, u potrazi za savršenim mestom za skrašavanje i podizanje porodice.

11. aprila u Sava Centru očekuje nas Dreamworks-ova animirana avantura „Kako da dresirate svog zmaja„, u kojem su svoje glasove dali Džerard Batler, Amerika Ferera i drugi. Ova animirana komedija dešava se u mitskom svetu zmajeva i vikinga, vremenu odmeravanja snaga i dokazivanja. Uživaće podjednako i mlađa i starija publika.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook