Некатегоризовано

Filmovi u aprilu 2010.

Podeli dalje

15. aprila u bioskopu Multipleks Kolosej počinje sa prikazivanjem ovogodišnji ubedljivi pobednik Oskara, „The Hurt Locker„. Priča je zasnovana na iskustvima novinara i scenarite Mark Boala, koji je i sam proveo izvesno vreme u ratnom području sa pripadnicima bombaške jedinice. Iste večeri i na istom mestu, možda ćete želeti da pogledate rimejk drame „Braća„, sa Džejk Gilenhalom i Natali Portman u glavnim ulogama. U pitanju je priča o porodičnim odnosima, isprepletena kroz rat u Avganistanu.

 

 

Kao rani mraz20. i 21. aprila u Sava Centru očekuje nas premijera dugo očekivanog Balaševićevog prvenca „Kao rani mraz„, u kojem pored njegove ćerke glume i Rade Šerbedžija, Nikola Đuričko, Mustafa Nadarević, Mira Banjac i mnogi drugi. Priča o ljubavi i Vasi Ladačkom, ekranizacija jedne od Balaševićevih najlepših balada.

22. aprila u bioskopu Tuckwood, počinje da se prikazuje odlična komedija „The Bounty Hunter„, sa Džerard Batlerom i Dženifer Aniston u glavnim ulogama. Zabavite se u avanturama lovca na ucenjene glave u potrazi za bivšom ženom, kao svojom sledećom lovinom tj. zadatkom koji je dobio da izvrši. Ovo dvoje glumaca garantuje nam vrsnu zabavu.

Od 29. 04. u Tuckwood-u odgledajte romantičnu dramu „Ne zaboravi me„, sa trenutno najvećom tinejdž zvezdom Robertom Patersonom u glavnoj ulozi. Film nas vodi kroz priču o iznenadnoj i snažnoj ljubavi, porodičnim svađama i intrigama, vrednostima i životu uopšte.

Iron man 2Iste večeri u Multipleks Kolosej-u stiže nam i nastavak Gvozdenog čoveka, sa Robert Dauni Juniorom, Gvinet Paltrou, Skarlet Johanson, Miki Rurkom i Semjuel L. Džeksonom u glavnim ulogama. Stare i nove zlice i nove avanture popularnog strip junaka.


Iste večeri, samo u Domu Sindikata
, možete odgledati triler „Zli poručnik: Nju Orleans„, sa tandemom Nikolas Kejdž – Eva Mendez u glavnim ulogama.  Film nas vodi kroz klasičnu krimi priču o kontraverznom a odlikovanom policajcu i njegovom putu ka propasti.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook